Dr Daniela Pajić, specijalizantkinja rekonstruktivne i estetske hirurgije – Poliklinika Nada Diva

Dr Daniela Pajić, specijalizantkinja rekonstruktivne i estetske hirurgije – Poliklinika Nada Diva

Poliklinika Nada Diva
Vase Stajića 25 - PRIZEMLJE
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dr Daniela Pajić Specijalizantkinja rekonstruktivne i estetske hirurgije

Medicinske usluge

Biografija doktora

Poliklinika Nada Diva, Novi Sad

Medicinske usluge

Radio-talasna hirurgija

Uklanjanje keratoza, fibroma i bradavica

Dermalni fileri

Uz pomoć najkvalitetnijih materijala nadoknađujemo gubitak i nedostatak volumena srednjeg masiva lica, čela i temporalne regije kao i brade i usana po principima MD kodova. Na taj način celo lice dobija skladan i podmlađen izgled. Cilj nam je podmlađeno i osveženo lice,  atraktivnost, ženstvenost te zadovoljstvo naših pacijenata izgledom. Koristimo isključivo najkvalitetnije materijale na tržištu.

Botoks

Primenom botoksa mi smanjujemo izražene facijalne ekspresije i na taj način činimo da bore na licu izgledaju pliće, manje ili gotovo nevidljive. Da bi ispoljio svoje potpuno dejstvo botoksu je potrebno do 7 dana nakon čega lice dobija zategnutiji i podmlađeniji izgled.

Mezoniti

Predstavljaju razgradive niti  koje unete u dermalni sloj kože podstiču stvaranje novih kolagenih i elastičnih vlakana oko njih koja će da pruže potporu i obezbede lifting kože i lica. Efekat traje i do dve godine nakon razgradnje mezoniti.

PRP tretman – tretman plazmom bogatom trombocitima. PRP je visokoregenerativni tretman koji ima svoju primenu u regeneraciji kože, folikula dlake i hrskavice. Faktori rasta koje trombociti oslobađaju dovode do revitalizacije lica, pospešuju oporavak dlake i rast nove kose, te jačaju zglobne površine.

Mezoterapija i skinboosteri

Moćni kokteli od hijaluronske kiseline, oligoelemenata i vitamina koji hrane kožu i štite je od oksidativnog stresa i preranog starenja. Naši kokteli sadrže i molekule koji oponašaju prirodne faktore rasta čime stimulišu obnovu kvaliteta kože, sjaj, hidriranost I jedrinu.

Dermapen tretman

Dermapen (microneedling) tretman. Kontrolisanim mikro ubodima uz pomoć aparata dermapen razbijamo stara kolagena vlakna te podstičemo stvaranje novih elastičnih vlakana ,zatezanje kože I utičemo na poboljšanje njene teksture. Detaljnim pregledom kože utvrđujemo koja vrsta koktela je najpogodnija za vas, te pristupamo tretmanu sa ciljem podmlađivanja, hidratacije ili postizanja glatke kože kod postojećih ožiljaka na licu.

Biografija doktora: Dr Daniela Pajić Specijalizantkinja rekonstruktivne i estetske hirurgije

Medicinski fakultet je upisala 2013., a završila 2019. godine. Nakon obavljenog staža u Domu Zdravlja Vršačka, počinje da radi u Poliklinici Nada Diva gde specijalizira rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Poseduje sertifikate za primenu dermalnih filera Restylane, Adriatic Pharm i Allergan Medical Institute. Obučena je za rad sa laserima firma Fotona, Lumenis, Syneron i Ellman.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Nada Diva

Vase Stajića 25 - PRIZEMLJE
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Dr Daniela Pajić, specijalizantkinja rekonstruktivne i estetske hirurgije u poliklinici Nada Diva bavi se svim tretmanima estetske medicine – primenom dermalnih filera, botoksa, hijalurona, PRP (plattelete rich plasma – tretman sopstvenom plazmom bogatom trombocitima) , aplikacijom mezoniti, dermapen – mikronidling tretman, mezoterapjijom kože i radiotalasnim uklanjanjem bradavica.

Poliklinika Nada Diva
Vase Stajića 25 - PRIZEMLJE
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL