Ass. mr sc med. dr Lada Petrović Nefrolog Imunolog – Poliklinika dr Brana Kovačević

Ass. mr sc med. dr Lada Petrović Nefrolog Imunolog – Poliklinika dr Brana Kovačević

Poliklinika Dr Brana Kovačević
Mičurinova 28
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dr Lada Petrović Nefrolog Imunolog

Medicinske usluge

Biografija doktora

Poliklinika Dr Brana Kovačević Novi Sad

Medicinske usluge

Specijalistički pregled nefrologa, Cena: 3500,00 dinara.
Specijalistički pregled nefrologa obuhvata detaljan pregled funkcije bubrega i mokraćnih kanala. Na osnovu ultrazvuka mogu se lako, bezbolno i u potpunosti bezbedno otkriti kamen u bubregu, znaci opstrukcije bubrežne funkcije, cistične promene na bubregu i mnoge druge bolesti bubrega i mokraćnih kanala koje uzrokuju bol pri mokrenju, često mokrenje, nesposobnost potpunog pražnjenja bešike, nevoljno mokrenje i dr. Nakon detaljne analize i precizne dijagnostike pacijentu se daje terapija za lečenje bolesti bubrega i mokraćnih kanala koja je kod njega zastupljena.

Specijalistički pregled imunologa, Cena: 3500,00 dinara.
Imunološki poremećaji i bolesti imunog sistema moraju se pravovremeno dijagnostikovati i adekvatno lečiti. Da biste znali o kojoj se tačno bolesti radi, potrebno je obaviti imunološki pregled. Postojanje imunoloških bolesti kao što su sistemski eritemski lupus, reumatoidni artritis i druge bolesti dijagnostikuju se kroz prikupljanje detaljne anamneze, pregled i obavljene analize. Na osnovu prikupljenih informacija specijalista imunolog će Vam preporučiti adekvatno terapiju za lečenje imunoloških poremećaja i bolesti imunog sistema.

Biografija doktora: Dr Lada Petrović Nefrolog Imunolog

Dr Lada Petrović je 1992. godine završila Medicinski fakultet u Novom Sadu, prosečnom ocenom 9,94. Već naredne godine zaposlila se na Institutu za interne bolesti u okviru Klinike za nefrologiju i kliničku imunologiju u KC Novi Sad. Šef je odseka za poluintenzivnu negu u okviru istog instituta. Specijalistički ispit iz interne medicine je položila 1997. godine, a 2000. subspecijalistički ispit iz nefrologije. Godine 1999. odbranila je magistarski rad i dve godine kasnije je prvi put izabrana u zvanje asistenta. Specijalnost joj je transplantacija bubrega. Učestvuje u pre- i postoperativnoj pripremi bolesnika za kadaveričnu i donorsku transplantaciju bubrega, a bavi se i kontinuiranim praćenjem bolesnika koji su prošli kroz proces  transplantiracije bubrega.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Dr Brana Kovačević

Mičurinova 28
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Dr Lada Petrović, nefrolog, obaviće sve neophodne analize i pregledati Vas kako biste se oslobodili problema kao što su bol prilikom mokrenja, nevoljno umokravanje, nemogućnost potpunog pražnjenja bešike i drugi simptomi bolesti bubrega i mokraćnih kanala. Prijatnost, stručnost i pouzdanost glavne su odlike rada dr Lade Petrović.

Poliklinika Dr Brana Kovačević
Mičurinova 28
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Preporuka strane: