Dr Natalia Hrubik Estetska medicina – Ordinacija za estetsku medicinu lica i tela poliklinika Atina

Dr Natalia Hrubik Estetska medicina – Ordinacija za estetsku medicinu lica i tela poliklinika Atina

Ordinacija za anti-aging i korektivnu terapiju lica i tela Poliklinika Atina
Bulevar Evrope 22
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Natalija Hrubik Doktor estetske medicine

Medicinske usluge

Biografija doktora

Zakažite pregled

Medicinske usluge

HIJALURONSKI FILERI

Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak našeg organizma koji se tokom godina procesom starenja gubi aktivnošću određenog enzima. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i kolagenu naša koža je mlada, hidrirana i sveža uz očuvan tonus. Hijaluronski fileri su prirodni materijali koji sadrže ukrštenu hijaluronsku kiselinu i njihovom aplikacijom obezbeđuju volumen, tonus, jedrinu i mladalački izgled koji gubimo tokom vremena procesom starenja.

Aplikacija hijaluronskih filera određene gustine omogućava popunjavanje bora i volumena određenih regija lica. Primenom istih moguće je osvežiti kožu lica, dodati volumen na mestima gde nedostaje - usne, jagodice, brada, ugao donje vilice, popraviti nepravilnosti i asimetrije na licu i nosu, korigovati nazolabijalne bore, pušačke bore, bore marionete, ukloniti umoran izgled lica korekcijom podočnjaka.

Tretman traje 30-60 minuta.

Cena po 1ml – 250 eura - AKCIJA - 175 eura

SKIN BOOSTER TERAPIJA - REJURAN

Inovativna, jednostavna i efikasna metoda koja dovodi do poboljšanja stanja kože. Inicijalno se aplikovala hijaluronska kiselina male gustine čija je osnovna uloga duboka hidratacija kože i povećana produkcija kolagena.

Moderna medicina otišla je korak dalje – Rejuranhealerbooster predstavlja polinukleotide, DNK izolovan iz lososa, koji: uklanja znake starenja kože (fine linije i bore), povećava nivo kolagena u koži, obezbeđuje zdravu kožu i brži oporavak nakon oštećenja i povreda, smanjuje upalne procese, obezbeđuje svetliju i blistaviju kožu, smanjuje proširene pore i uklanja ožiljke od akni. Starenje i oštećenja kože usled spoljašnjih i unutrašnjih uticaja dovodi do kidanja vodoničnih veza između DNK lanaca, Rejuran obnavlja pokidane veze i dovodi do svih pobrojanih efekata delujući na nivou DNK kože.

Tretman traje oko 30 minuta. Radi se serija od 3 tretmana (jedan tretman mesečno), a nakon toga tretmani se vrše nakon 12 meseci.

Cena po tretmanu – 250e

 LIPOLIZA

Hemijska lipoliza je savršena metoda za uklanjanje upornih lokalizovanih masnih naslaga u čijoj eliminaciji ne pomažu ni korekcije ishrane ni treninzi. Ovom metodom smanjujemo obim za nekoliko centimetara na najkritičnijijm mestima kao što su stomak, struk, bokovi, butine, nadlaktice, podbradak.

Tretman lipolize se sastoji iz aplikacije najsavremenijih lipolitika u masno tkivo tretirane regije. Efekat tretmana se posmatra nakon jednog meseca od aplikacije, a krajnji efekat je nakon dva meseca.
Tretman lipolize traje 20 do 30minuta. Potrebno je uraditi 3 do 6 tretmana do postizanja željenog efekta (broj tretmana zavisi od količine nagomilanog masnog tkiva u tretiranoj regiji).

Cena po regiji je 7000 din.

 BOTOKS

Botoks je namenjen osobama koje žele da preveniraju nastanak bora, kao i produbljivanje već postojećih bora na regiji čela i oko očiju.Podjednako se preporučuje i ženama i muškarcima.Preporuka je početi već oko 30-te godine kada se javljaju prve bore kako bi što duže očuvali teksturu kože da ne bi došlo do tzv.trajnog prelamanja kože i kasnijeg produbljivanja bora. Botulinumtoxinin aktiviše, tj. "uspavljuje" mimične mišiće koji dovode do mrštenja regije između obrva, boranja čela, kao i regije oko očiju prilikom smejanja. Trajanje injektovanog botoxa zavisi od više faktora, ali se okvirno preporučuje ponavljanje tretmana na oko 6 meseci, uz naravno prethodni pregled i konsultaciju sa Vašim doktorom.

Cena po tretmanu:

  • Jedna regija:
  • Dve regije:
  • Tri regije:

Botoks po regiji: 100e

 HIDROBOTOKS

Većina ljudi ima ugroženu regiju ispod oka za koju do sada nije postojao poseban tretman. Kako je koža ove regije suva i tanja kada se nasmejemo ispod oka nam se koža gužva i pojavljuju se brojne sitne bore.

Hidrabotoks je novi protokol koji omogućava da regija ispod oka bude zategnuta. U pitanju je specijalna mešavina botoksa sa određenim supstancama, koja obezbeđuje hidriranu i zategnutu kožu ispod oka. Može da se radi samostalno ili u kombinaciji sa tretmanom botoksa.

Cena tretmana: 150e

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Zbog stila života, stresa, sve većeg opterećenja, kao i zagađenja okoline najveću cenu plaća naše zdravlje. Infuzije su najbolja opcija za zdravlje i oporavak organizma, detox, kako bi se uklonio umor, a povratila energija. Sva lepota i zdravlje dolaze iznutra, pa infuzije to najbolje koriguju. Kada smo zdravi, odmorni, uravnotežene energije, bolje se osećamo, ali i bolje i lepše izgledamo.

Pod intravenskom terapijom – infuzijom, podrazumevamo ubrizgavanje kombinacije određenih supstanci tzv. koktela, direktno u krvotok u različite svrhe. Primena određenih infuzionih koktela dovodi do detoksikacije organizma, anti-age efekta, vraćanja energije, smanjenja stresa i ubrzanog oporavka organizma, jačanja imuniteta, topljenja masti, jačanja snage i izdržljivosti organizma, povećanja koncentracije, regulacije insulina i šećera u krvi, protiv depresije i alergija, kod bolesti jetre i u njenoj obnovi, kod srčanih bolesti, dijabetesa i kod oporavka nakon hemioterapije. Izbor koktela zavisi od individualnih potreba i željenih efekata po organizam.

Cena koktela od 3000 – 6000 din

Biografija doktora: Natalija Hrubik Doktor estetske medicine

Dr Natalia Hrubik rođena je 1986.godine u Novom Sadu. Završila je Srednju medicinsku školu “7.april”, nakon koje je nastavila studije medicine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Dr Natalia Hrubik u ordinaciji za estetsku medicinu lica i tela Poliklinike Atina primenjuje: mezoterapiju lica; skinbooster terapiju Rejuranom; tretman hijaluronskim filerima uz koji se vraća izgubljen volumen određenih struktura, popravljaju izvesne imperfekcije na licu i vrši rehidratacija i revitalizacija kože lica; hemijska lipoliza kojom se uz primenu najsavremenijih lipolitika ukljanjaju najupornije lokalizovane masne naslage (regija donjeg stomaka, struka, bokova, unutrašnje strane butine, nadlaktice, podbratka); botoks lica – uklanjanje bora  mrštilica, smejalica i u predelu čela; hidrobotoks; detoksikacija organizma najsavremenijim infuzionim koktelima pri čemu se uklanjaju toksini i teški metali iz organizma, popravlja balans insulina, obnavlja jetra, jača imunitet, povećava snaga i izdržljivost organizma, povećava koncentracija i sposobnost učenja i pamćenja, podmlađuju ćelije, poboljšava efikasnost srca, smanjuju alergije, a efekti infuzije zavise od izbora supstanci koje će sačinjavati koktel.

Očuvati prirodan mladalački izgled bez preterivanja i prenaglašavanja određenih struktura lica je umetnost i imperativ doktora  estetske medicine. Za to su neophodni znanje i iskustvo, kao i oko i smisao za estetiku i remodeliranje.

Zakazivanje pregleda

Natalija Hrubik

Doktor estetske medicineMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ordinacija za anti-aging i korektivnu terapiju lica i tela Poliklinika Atina

Bulevar Evrope 22
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ordinacija za anti-aging i korektivnu terapiju lica i tela Poliklinika Atina

Bulevar Evrope 22
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Dr Natalia Hrubik u ordinaciji za estetsku medicinu lica i tela Poliklinike Atina  obavlja konsultacije, preglede i intervencije iz oblasti estetske i anti-age medicine (hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija lica i tela, hemijska lipoliza, biorevitalizacija, detoksikacija organizma).

Ordinacija za anti-aging i korektivnu terapiju lica i tela Poliklinika Atina
Bulevar Evrope 22
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: ,