Lečenje hemoroida laserom – Poliklinika Atina

Lečenje hemoroida laserom – Poliklinika Atina

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...


Telefoni:

Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...


Telefoni:

Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Hemoroidi ili šuljevi vrlo su neprijatne tegobe koje podjednako pogađaju i muškarce i žene.Smatra se da tegobe nastaju kao posledica lošeg načina života i nepravilne ishrane bogate mastima i začinjenom hranom. Nasledne osobine takođe igraju jednu od bitnih faktora kao i izlaganje velikim naporima poput porođaja.

U našoj poliklinici Atina tim vrhunskih lekara sa dugogodišnjim iskustvom, uspešno obavlja lečenje hemoroida laserom, te je ovo pravi izbor za pacijente. Zakažite vaše termine na kontakt telefon:

Poliklinika Atina
Bulevar Evrope 22
Novi Sad

Telefoni:

+381 60 38 23 150

+381 21 38 23 150

Lečenje hemoroida laserom

Hemoroidi ili  šuljevi su  otečene, proširene vene u donjem delu analnog otvora. Podjednako se javljaju i kod muškaraca i kod žena a praćeni su nelagodnostima u analnom području. Bol, svrab, osećaj peckanja, problemi sa varenjem, samo su neki od simptoma hemoroida.

Mogu biti unutrašnji koji nastaju blizu početka analnog kanala, i spoljašnji hemoroidi na analnom otvoru.

Savremena tehnologija donela nam je nove metode lečenja, upotrebu lasera koji se već neko vreme vrlo uspešno koristi u lečenju hemoroida.

Lečenje hemoroida laserom je brza i bezbolna, nema rizika od komplikacija, operacija je minimalno invazivna a hemoroidi se trajno rešavaju jer se deluje direktno na uzrok. Operacija laserom traje vrlo kratko, nešto manje od 10 minuta. Nema sečenja tokom operacije, nema rane i nema bola.

Nakon intervencije pacijent odlazi odmah kući a posle 2-3 dana može se vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Bez obzira koliko god bili neprijatni, već sa prvim simptomima potražite pomoć lekara, jer hemoroidi neće proći sami od sebe.