Optike Bačka Palanka – Optika Džinić

Optike Bačka Palanka – Optika Džinić

Optika Džinić Bačka Palanka

Optika Džinić – Bačka Palanka
Adresa: Kralja Petra I br.57, Bačka Palanka
Telefon: 021 38 000 44
Sajt: http://www.dzinic.rs/

Tradicija duga preko trideset godina, tri otvorene optičarske kuće, osnivač i vlasnik Očnog centra Džinić u Novom Sadu prof. dr. Miroslav Džinić 2019.god. otvara svoj novi maloprodajni objekat u Bačkoj Palanci.

Dobar vid je zlata vredan, to svi znamo, ali možda ne obraćamo dovoljno pažnje na zdravlje i stanje očiju, dok god se ne pojavi neki problem. Redovna kontrola vida, kao i pravilno lečenje eventualnih poremećaja ili bolesti oka, doprineće da gledanje ne bude napor već uživanje.

Možda ne znate da je izbor rama za naočare izuzetno važan i da bi trebalo da se odabere na osnovu svoje dioptrije, sveukupne dijagnoze, pa čak i posla kojim se bavite. Ne odgovaraju sve vrste ramova svima. Prilikom odabira, dragocen je predlog optičara, koji će Vam preporučiti najbolje rešenje za vas.

Optika Džinić u Bačkoj Palanci pored velikog izbora dioptrijskih i sunčanih naočara svetski poznatih proizvođača, svojim korisnicima pre odabira odgovarajućih dioptrijskih naočara za vid nudi pregled oka i očnog vida kao i određivanje dioptrije. Od stručnog i ljubaznog osoblja možete dobiti savete i preporuke kako odabrati odgovarajući okvir i dioptrijsko staklo. Dobrim i pravilnim izborom dioptrjskih naočara sačuvaćete zdravlje vaših očiju.

Za odabir dioptrijskog stakla koristi se najsavremeniji softver koji meri položaj lica u odnosu na okvir i prepoznavanje pokreta glave pa su i tegobe na privikavanje dovedene na minimum.

Optika Džinić u Bačkoj Palanci nudi veliki izbor  sunčanih i dioptrijskih naočara kao i:

  • Sve vrste specijalnih stakala
  • Sve vrste kontaktnih sočiva
  • Dioptrijski ramovi
  • Naočare za sunce
  • Sunčane naočare sa dioptrijom

Naočare za sunce

Pored kvalitetnog stakla prilikom odabira naočara potrebno je da izaberete i odgovarajući okvir koji će odgovarati Vašem obliku lica.

Za naočare za sunce je veoma važno da budu:

  • Odgovarajuće i paziti da nisu premale jer kad se skinu ostaviće trag na nosu i licu
  • Paziti kako naležu na nos, da budu lagodne, da nema traga na nosu i licu
  • Boja stakla koja najviše prija vašim očima
  • Da odgovara obliku vašeg lica

Prilikom kupovine sunčanih naočara pročitajte sertifikat na kojem treba da piše kolika je zaštita stakla od UV zračenja. Trebalo bi da piše UV 400 ili 100% zaštita.

Veliki izbor ramova i stakla za naočare, sunčane naočare, dečije naočare za vid, kontaktna sočiva i sočiva u boji možete izabrati u Optici Džinić u Novom Sadu, Optici Džinić u Inđiji, Optici Džinic u Rumi.

Optika Džinić – Bačka Palanka
Adresa: Kralja Petra I br.57, Bačka Palanka
Telefon: 021 38 000 44
Sajt: http://www.dzinic.rs/

 

Preporuka strane: