Stomatološke ordinacije Novi Sad – Stomatološka ordinacija Dr Bede

Stomatološke ordinacije Novi Sad – Stomatološka ordinacija Dr Bede

Stomatološka ordinacija Dr Bede
Nikole Tesle 20
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dobrodošli:
Upoznajte doktore i zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Upoznajte doktore i zakažite pregled

Dr Petar Bede stomatolog

Dr Petar Bede
Stomatolog

Stomatološki pregled, Kompozitne (bele) plombe, plombiranje kompozitnim plombam, Lečenje kanala korena zuba (endodoncija), endodon...

Zakažite pregled
Dr Eleonora Bede stomatolog

Dr Eleonora Bede
Stomatolog

Stomatološki pregled, Kompozitne (bele) plombe, plombiranje kompozitnim plombama, Lečenje kanala korena zuba (endodoncija), endodo...

Zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Adresa sajta: http://drbede.com/

Lep osmeh i zdravi, beli zubi učiniće svako lice neodoljivim i privlačnim. Ali za uspostavljanje i održavanje oralnog zdravlja, koje podrazumeva ne samo zdravlje zuba već i zdravlje desni, potrebno je obratiti se ordinaciji koja će Vam pružiti najbolje moguće stomatološke usluge.

U Stomatološkoj ordinaciji Dr Bede možete obaviti stomatološki pregled i konsultacije, kao i brojne druge intervencije, i biti sigurni da ste u pouzdanim rukama. Stomatolozi zaposleni u ovoj ordinaciji znaju šta rade, jer se njihovo znanje već 75 godina prenosi sa generacije na generaciju, upotpunjujući ga novinama i trendovima u zemlji i svetu.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je tu da Vam pomogne kako biste lep osmeh pretvorili u osmeh koji oduzima dah i mami poglede prolaznika. Stomatološka ordinacija Dr Bede pruža sledeće stomatološke usluge iz oblasti estetske stomatologije:

 • popravljanje i plombiranje zuba belim plombama (kompozitni ispuni),
 • popravljanje i plombiranje GJC plombama (glas-jonomer cementi),
 • izbeljivanje vitalnih i avitalnih zuba
 • izrada faseta.

Lečenje i sanacija zuba i zubnog tkiva

Za održavanje oralnog zdravlja i lepote zuba, potrebni su redovno i pravovremeno lečenje i sanacija bolesnih zuba i okolnog tkiva. U okviru ove oblasti, pružamo sledeće usluge:

 • lečenje korenskih kanala (endodoncija),
 • briga o zdravlju zuba dece i odrasilh i
 • lečenje parodontopatija: čišćenje zubnog kamenca, kiretaža džepova, dubinsko čišćenje i poliranje korenova zuba, nehirurška i hirurška terapija parodontopatija.

Vadjenje zuba

Protetika – mobilna i fiksna protetika

Nadomeštanje nedostajućih zuba sve je pristupačnije i češće. Ono ima estetsku funkciju, ali i funkciju održavanja zdravlja. Iz tog razloga, u Stomatološkoj ordinaciji Dr Bede se izrađuju:

 • metalokeramičke krunice,
 • bezmetalne krunice (cirkon keramičke krunice),
 • metalokeramički mostovi,
 • parcijalne Wironit proteze,
 • totalne proteze
 • protetski radovi na implantima.

Oralna hirurgija

Zapaljenski procesi gingive, korena zuba, karijesno destruiran ili neiznikao zub zahtevaju intervenciju oralnog hirurga.

 • gingivektomija, apikotomija, cistektomija, disekcija zuba,
 • nekomplikovano i komplikovano vađenja zuba,
 • hirurško lečenje apscesa i
 • hirurška ekstrakcija neizraslih (impaktiranih) zuba.

Ortodoncija

Pravilan raspored zuba i dobar odnos položaja vilica od velike je važnosti za Vaše zdravlje, jer u suprotnom dolazi do krivljenja zuba i oštećivanja viličnog zgloba. U Stomatološkoj ordinaciji Dr Bede izrađuju se:

 • fiksna proteza
 • mobilna proteza
 • folije za ispravljanje zuba

Preventivna stomatologija

Prevencija igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja zuba i kompletnog organizma, prijatnog daha i lepog izgleda zuba. Preventivna stomatologija u okviru naše ordinacije uključuje sledeće usluge:

 • obuka o pravilnom održavanju oralne higijene,
 • zalivanje fisura i
 • ekstrakcija mlečnog zuba.

Sportski štitnik za zube PLAYSAFE

Bavljenje sportom, bilo profesionalno ili rekreativno, može da dovede do ozbiljnih povreda zuba.

Da bi sačuvali svoje zube i da bi vam istovremeno bilo udobno dok nosite štitnik, preporučujemo Vam PLAYSAFE, individualni sportski štitnik za zube. Ovi štitnici se izrađuju na osnovu otiska zuba pacijenta, samim tim su minimalnih dimenzija, čvrsto stoje na svom mestu i ne ometaju govor, disanje i koncentraciju.

Nošenje PLAYSAFE štitnika za zube se preporučuje kako odraslima tako i deci, bilo da se sportom bave profesionalno ili rekreativno, individualno ili grupno.

Hrkanje i bruksizam

Noćni san je izuzetno važan za naš organizam. Tokom noći, on se regeneriše i sakuplja potrebnu energiju za naredni dan. Međutim, izvestan broj ljudi ima problem sa hrkanjem i bruksizmom. To nije samo problem bračnog partnera koji ne može da spava zbog neprijatnih zvukova, već je i zdravstveni problem osobe koja te simptome ima. U Stomatološkoj ordinaciji Dr Bede za Vas se izrađuju:

 • aparat protiv hrkanja – SILENSOR i
 • splintovi za zaštitu zuba kod noćnog škripanja zubima (bruksizma).

RTG – snimanje zuba

Vrlo često je za dijagnostiku oboljenja, ali i pre bilo kog većeg hirurškog zahvata neophodno obaviti rentgensko snimanje zuba. Na osnovu njega se izrađuje plan za dalju intervenciju. U Stomatološkoj ordinaciji Dr Bede možete obaviti RTG snimanje zuba i na licu mesta se dogovoriti sa vrsnim stomatolozima o daljim koracima u rešavanju Vašeg stomatološkog problema.

Izaberite doktora i zakažite pregled

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Stomatološka ordinacija Dr Bede

Nikole Tesle 20
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Stomatološka ordinacija Dr Bede

Nikole Tesle 20
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Stomatološka ordinacija Dr Bede je ordinacija sa dugom tradicijom i na daleko poznatim kvalitetom obavljenih usluga. Njeni stomatolozi pobrinuće se za Vaše oralno zdravlje i lep izgled Vaših zuba i lica.

Stomatološka ordinacija Dr Bede
Nikole Tesle 20
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Izaberite doktora i zakažite pregled

Preporuka strane: ,