20% popusta na ultrazvučni pregled dojke

Drage dame od 20.marta, povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, pa sve do kraja marta meseca odobravamo POPUST od 20% na ULTRAZVUČNI PREGLED DOJKI!

Da li redovno odlazite na ultrazvučni pregled dojke? Da li radite pregled onkologa?  Više od 90% bolesnica s rakom dojke može da se izleči ako se dijagnoza postavi u početnom stadijumu i dobro leči.

Povodom obeležavanja Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke ( od 20.09. do 31.03.2021. god.) Poliklinika Atina Vam odobrava:

  • 20% popusta na ultrazvučni pregled dojki

Iskoristite ovaj vredan popust i učinite nešto dobro za vaše zdravlje. Bez razmišljanja zakažite svoje termine pregleda na kontakt telefon:

Poliklinika Atina

Bulevar Evrope 22

Novi Sad

Telefon: 060 38 23 150

Cilj obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv raka dojke je podstaći žene da se redovno javljaju na preventivne preglede. Ovakvi pregledi su najbolji način da se bolest dijagnostikuje na vreme, a samim tim poveća i stepen izlečenja.

Od velikog je značaja da žene budu svesne značaja prevencije kada je rak dojke u pitanju. Prevencija podrazumeva redovne samopreglede, redovne preglede kod lekara, reagovati na svaku promenu na dojkama i voditi zdrav život, izbegavati stres.