O nama

O nama

Sajtom Ordinacije.info upravlja agencija:

Virtualni Grad – Novi Sad

Telefon: 065 85 75 538

Matični broj: 62928387

PIB: 107702519

Najpoznatiji smo po našem centralnom sajtu, koji je ušao u jedanaestu godinu postojanja: www.VirtualniGrad.com, na kojem predstavljamo privredu Srbije u celini. Uz ovaj sajt, radimo na više desetina sajtova za inostrane i domaće klijente, preduzeća, preduzetnike, gradove…  Takodje, vlasnici smo još nekoliko specijalizovanih portala… Ukoliko Vas interesuju naše reference, javite nam se.

Pored sajtova, više stotina malih, srednjih i velikih preduzeća poznaju nas i po drugim poslovima, od razvoja internog i eksternog softvera, preko internet promocije, do edukacije i unapredjenja procesa promocije i prodaje…

O poslu Ordinacije.info

Ovaj sajt je nastao kao posledica 15 godina rada sa klijentima iz oblasti zdravstva, a sa ciljem da zahvatimo što veći deo internet tržišta i da im, shodno tome, dovedemo više novih pacijenata.

Cilj ovog sajta jeste da informiše gradjane o privatnim ordinacijama, poliklinikama i bolnicama,  ali i drugim zdravstvenim ustanovama, pre svega o njihovim uslugama. Takodje, bavimo se svim temama koje se tiču zdravstva i zdravog života uopšte.

Javite nam se!