Adresar ordinacija i drugih medicinskih ustanova

Adresar ordinacija i drugih medicinskih ustanova

Adresar ordinacija, poliklinika, bolnica, domova zdravlja, zavoda, instituta, kao i preduzeća i radnji koji prodaju medicinsku robu, se nalazi na levoj strani sajta i podeljen je u tri menija: Ordinacije, Medicinske ustanove i Medicinski aparati, oprema i delovi. U ovim menijima se nalazi više hiljada subjekata, predstavljenih u 29 kategorija.

Da biste lakše došli do potrebne ustanove, u vrhu strane sajta je pretraga po delatnosti i gradovima (opštinama). Ukoliko Vam treba konkretna ordinacija, lekar ili usluga lečenja, možete je potražiti preko polja za pretragu koje se nalazi u gornjem desnom uglu.

Šta ordinacija, poliklinika ili bolnica može da predstavi na sajtu

Ordinacija ili druga medicinska ustanova u okviru ovog adresara zdravstva može da predstavi delatnost rada, doktore specijaliste, kao i da detaljno prezentuje svoje usluge pregleda, dijagnostike i lečenja bolesti.

Pored promocije u okviru strana adresara, ordinacija može da objavi neograničen broj obrazovnih članaka u rubrikama Bolesti i lečenje, Organi i telo, odnosno u nekom od gornjih podmenija našeg sajta.

Ukoliko se Vaša ordinacija, poliklinika ili bolnica… NE NALAZI na sajtu, ili biste želeli BOLJU PROMOCIJU, pogledajte šta možemo uraditi za Vas na stranici Usluge internet promocije i javite nam se putem kontakt forme.

Adresar ordinacija

Na sajtu, u ovom bloku sadržaja, su predstavljene ordinacije privatne lekarske prakse, podeljene u 17 kategorija:

 • Dermatološke ordinacije;
  Adresar dermatoloških ordinacija, dermatologa i opis dermatoloških pregleda i drugih usluga. Dermatološke ordinacije u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i drugim gradovima Srbije. Dermatološka ordinacija u Vašem mestu.
 • Ginekološke ordinacije;
  Adrese i telefoni ginekoloških ordinacija u Srbiji. Ginekološka ordinacija u Vašem mestu, pronadjite ginekologa ili ginekološku uslugu koja Vam je potrebna.
 • Hirurške ordinacije;
  Adrese i telefoni hirurgija, hirurških ordinacija u gradovima Srbije. Sve hirurške ordinacije na jednom mestu. Pogledajte usluge ordinacije hirurgije i pronadjite hirurga.
 • Kardiološke ordinacije;
  Spisak privatnih kardioloških ordinacija u Srbiji sa telefonima i adresama, kardiologije Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac… Kardiolog, usluge pregleda i lečenje srca.
 • Oftamološke ordinacije;
  Prezentovanje usluga oftamoloških ordinacija, spisak ordinacija sa telefonama i adresama. Oftamologije u Srbiji, oftamolozi i usluge pregleda i lečenja oka.
 • Ordinacije interne medicine;
  Prezentacije usluga ordinacija interne medicine. Spisak internističkih ordinacija Beograd, Novi Sad, Niš… Internisti i internistički pregledi u Vašem mestu.
 • Ordinacije opšte medicine;
  Adrese i telefoni ordinacija opšte medicine. Doktori specijalisti opšte medicine, pregledi i lečenja iz oblasti opšta medicina.
 • Ordinacije za alegijske bolesti;
  Otkrivanje i lečenje alergija u ordinacijama za alergijske bolesti. Prezentovanje usluga ordinacije za lečenje alegrije.
 • Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju;
  Usluge ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Adrese i telefoni ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije Beograd, Novi Sad, Niš…
 • Ordinacije za plućne bolesti;
  Usluge lečenja ordinacija za plućne bolesti. Telefoni i adrese ordinacije za plućne bolesti.
 • Pedijatrijske ordinacije;
  Medicinske usluge pedijatrijskih ordinacija. Telefoni i adrese, pedijatrijske ordinacije: pedijatrija Beograd, Novi Sad, Niš…Pedijatrijska ordinacija i pedijatar u Vašem gradu.
 • Psihijatrijske ordinacije;
  Prezentacije usluga, adrese i telefoni prihijatrijskih ordinacija. Psihijatrijske ordinacije u Srbiji. Psihijatar i psihijatrija u Vašem mestu.
 • Radiološke ordinacije;
  Spisak radioloških ordinacija sa telefonima i adresama. Radiologija i usluge snimanja, dijagnostike i lečenja. Adresar ordinacija i radiologa.
 • Stomatološke ordinacije;
  Prezentacije medicinskih usluga, stomatologa, adrese i telefoni. Stomatološke ordinacije Bograd, Novi Sad, Niš i drugi gradovi. Stomatološke ordinacije, stomatološke usluge i zubari u Srbiji.
 • Ordinacije za ultrazvuk;
  Prezentacije medicinskih usluga, adrese i telefoni ordinacija za ultrazvuk. Dijagnostički pregledi ultrazvukom.
 • ORL ordinacije;
  Medicinske usluge ORL ordinacija, adrese i telefoni – ordinacije ORL Beograd, Novi Sad, Niš. Dijagnostika i lečenje bolesti uha, grla i nosa.
 • Urološke ordinacije;
  Prezentacije usluga, adrese i telefoni uroloških ordinacija. Urološke ordinacije u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima. Urologija, urolog i usluge dijagnostike i lečenja.

Iako je na sajt uneto više hiljada ordinacija, našem poslu kreiranja adresara nije kraj. Posebnu pažnju ćemo posvetiti unosu ordinacija (i drugih medicinskih ustanova) u manjim mestima, a za koje na srpskom internet prostoru ne postoje ni osnovni kontakt podaci. Ukoliko posećujete ordinacije koje nisu u našem adresaru, molimo Vas da nam dostavite podatke o njima ili o našem sajtu obavestite doktore koji Vas leče.