Analiza plodove vode – amniocenteza

Na pragu ste novog razdoblja u životu, kada postajete roditelj i jedina i najvažnija briga Vam je da dete koje dolazi na svet bude zdravo i sposobno za kasniji normalan rast i razvoj.Brinu Vas godine u kojima rađate dete? Imate strah jer ste prešli tridesetu? Trudnoća je planirana, ali rizik od Daunovog sindroma je prisutan? Specijalistička ginekološka ordinacija Todorović upravo daje spokoj potreban svakoj trudnici.

Preporuka genetičara je uzimanje plodove vodeamniocenteza, intervencija koja se u ordinaciji Todorović već dugi niz godina obavlja veoma stručno. Rađanje zdravog deteta je prioritet svakog roditelja i analiza plodove vode potvrđuje to stanje. Metoda uzimanja uzorka  iz utrobe majke, uz  pomoć ultrazvuka, gde se pokreti bebe prate,  stručan i savremen zahvat eliminiše rizik od  DaunovogEdvardsovog ili Patau sindroma.

Bez bola, uz blagu nelagodnost, analiza plodove vode u ordinaciji Todorović rešava moguće probleme. Osoblje Vam preporučuje svoju stručnost i stoji na raspolaganju.

Preporuka strane: