AnaVital, kapsule – Anafarm doo Beograd

AnaVital, kapsule – Anafarm doo Beograd

AnaVital je preparat za optimalno funkcionisanje i usporavanje procesa starenja organizma. Sadrži nikotinamid-ribozidhlorid, resveratrol i koenzim Q10. Navedeni moćni sastojci inovativne formule AnaVital-a,  međusobnim sadejstvom omogućavaju snažan Anti-Age učinak preparata.

AnaVital kapsule možete potražiti u bolje snabdevenim apotekama po veoma povoljnim cenama, proizvođač

Anafarm d.o.o. Beograd, Vidska 37, 11000 Beograd,tel: +381 11 2457 687

email: [email protected]

web site: www.anafarmdoo.rs

Nikotinamid-ribozidhlorid je aktivni oblik vitamina B3 i prekursor koenzima NAD+, koji se nalazi u svakoj ćeliji organizma i od vitalnog je značaja za proizvodnju energije.

Nikotinamid-ribozidhlorid utiče na aktivnost mitohondrija (ćelijskih organela), koje obezbeđuju proizvodnju ćelijske energije koja se koristi za fizičku i mentalnu aktivnost organizma.

Koenzim Q10 aktivno učestvuje u najmanje 3 mitohondrijalna enzimska kompleksa. Učestvuje u respiratornom lancu i neophodan je za proces stvaranja energije. Antioksidativnim efektom neutrališe toksične materije i tako doprinosi optimalnom funkcionisanju organizma.

Resveratrol poseduje jak antioksidativan efekat. Na taj način štiti nervne ćelije od oštećenja, sprečavajući nastanak mnogih neurodegenerativnih promena.

Doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema.

Doziranje: Odrasli: 1 kapsulа dnevno, uz obrok.

 Pakovanje i sastav:

30 kapsula  x Nikotinamid-ribozidhlorid (150mg), Resveratrol (75mg), Koenzim Q10 (50mg)