Optike Novi Sad – Optika S

Optika S Novi Sad

Dragocenost dobrog vida je neprocenjiva. Kada je vid narušen, život gubi na kvalitetu, a svakodnevica biva otežana. Koliko je bitno određivanje prave dioptrije, redovna kontrola vida i adekvatne dioptrijske naočare, posvedočiće mnogi koji su problem sa vidom zanemarili, što je dovelo do povećanja dioptrije i dodatnih problema.

Optika S
Adresa: Ovaj oglas je istekao!
21000 Novi Sad – Srbija

Telefoni: Istekao oglas.

Optika S u Novom Sadu je optometrijsko-optičarska radnja koja će biti Vaša stalna podrška u očuvanju dobrog vida i odabiru optičkog pomagala. Po izuzetno popularnim cenama, uz odlične uslove plaćanja, ova optika, s tradicijom dugom preko dve decenije, nudi sledeće usluge:

  • Određivanje dioptrije
  • Izrada naočara sa dioptrijom
  • Prodaja okvira za naočare
  • Prodaja sunčanih naočara
  • Popravka naočara

Optika S je mesto na kojem će Vas uvek ljubazno dočekati i pružiti Vam informacije o očuvanju vida, dati Vam profesionalan savet i uputiti Vas u pravilno održavanje naočara.

Kontrola vida i dioptrijske naočare

Dioptrijske naočare bi trebalo da donesu pravo olakšanje osobama koje imaju probleme sa vidom. To je moguće samo ukoliko se redovno obavlja kontrola dioptrije i naočare za vid budu pravilno odabrane.

Optičar – optometrista iz optike S, sa iskustvom od 1987. godine, umeće da Vam ponudi najbolje naočare sa dioptrijom za rešenje Vašeg problema. Ukoliko je potrebno, obaviće se određivanje dioptrije, odnosno kontrola vida, a nakon toga će Vam preporučiti vrstu stakla, oblik i veličinu okvira, kako bi naočare odgovarale Vašim potrebama, željama i obliku lica.

Izrada naočara se obavlja u što kraćem roku, u 90% slučajeva dobićete ih odmah.

Dioptrijski ramovi

Dioptrijski ramovi u optici S zadovoljiće sve ukuse i sve generacije, jer ponuda je zaista velika i raznovrsna. Ovde ćete naći i klasične i moderne naočare, i naočare za decu, i naočare za odrasle.

Optičar će se pobrinuti da odaberete dioptrijski okvir koji Vam tehnički dobro stoji, a na Vama je da ga odaberete prema svom ukusu – da li volite upadljiviji ram za naočare, neutralniji ili možda ram koji se skoro ne vidi… Izbor je šarolik i uživaćete u isprobavanju.

Prodaja naočara

Prodaja naočara obavlja se po veoma povoljnim uslovima, moguće je plaćanje karticom, na čekove, na rate, preko penzije, a za firme obustavom na platu.

Naočare nisu nešto što se bira stihijski i na brzinu. U obzir se moraju uzeti Vaše navike, potrebe, problemi koje imate i cilj koji želite da postignete. Konsultacije stručnjaka će Vam biti od velike pomoći, kako bi Vaš izbor bio pravi, vid očuvan, a Vi zadovoljni celokupnim efektom.

Sunčane naočare

Sunčane naočare nisu ništa manje bitne od dioptrijskih. Njihova uloga nije samo da Vam neutrališu jaku sunčevu svetlost i refleksiju, već i da štite Vaše oči i očuvaju vid. Zbog toga je od izuzetne važnosti da odaberete kvalitetne naočare za sunce, prilagođene Vama.

Prodaja naočara za sunce segment je u kojem će optika S imati mnogo toga da Vam ponudi – modeli koji prate svetske trendove, ali pre svega udobnost i kvalitet. Deo asortimana su i sunčane naočare za decu, ali i sunčane naočare sa dioptrijom.

Isprobajte različite modele, pre nego što izaberete sunčane naočare koje ćete rado nositi. Bitno je da su Vam naočare udobne, da se sa njima osećate prijatno i da, uz podršku iskusnog optičara, odredite kakav Vam okvir najbolje stoji.

Pažljivo odabrane naočare za sunce ulepšaće Vam i olakšati sunčane i snežne dane, a Vaš vid dodatno sačuvati.

Preporuka strane: