Babor ampule u borbi protiv celulita

Babor ove sezone napada najvećeg neprijatelja lepog tela svojim najjačim oružjem – ampulama. Zaista, ovog proleća imate mogućnost da se oslobodite celulita za samo 14 dana intenzivne nege kod kuće i ponosno se prošetate u šortsu ili mini suknji našim prelepim gradom i sunčanim Štrandom. Stop cellulite fluid aktivni je koncentrat za topljenje masnih naslaga sa izuzetno visokim procentom aktivnih supstanci, pažljivo odabranih da učvršćuju kožu i umanjuju masne ćelije.

Posebna kombinacija kofeina i guarane sa glaucinom iz žutog maka, pruža osećaj toplo-hladnog, koji pospešuje cirkulaciju i ubrzava metaboličke procese. Istovremeno, kompleks modro-zelenih algi, pantenol i vitamin E jačaju vezivno tkivo, čineći kožu zategnutom i glatkom.

Fantastični rezultati vidljivi su već kroz nekoliko dana svakodnevne upotrebe ove ampule. Pakovanje od 14 velikih ampula od 10ml pruža mogućnost da se kroz samo 2 nedelje celulit značajno smanji i koža dobije potpuno drugačiji izgled, posebno ukoliko se koristi u kombinaciji sa STOP CELLULITE dnevnim i noćnim programom.

Stop cellulite day activator losion za dnevnu negu predstavlja stimulišući gel sa glaucinom, kofeinom i estraktom pamuka, koji topi masne naslage i sprečava njihovo dalje taloženje.

Stop cellulite night repair obnavlja oštećeno vezivno tkivo i zateže kožu specifičnim proteinom koji podstiče stvaranje kolagena.

Ovi preparati će kod svih devojaka i žena objaviti rat celulitu i za veoma kratko vreme ih osloboditi od neugledne narandžine kore, a možete ih naći u poznatijim kozmetičkim salonima.