Biološki tretmani kože na popustu

Biološki tretmani kože na popustu

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Bonne Etoile

Ilije Birčanina 25, Nova Detelinara
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Bonne Etoile

Ilije Birčanina 25, Nova Detelinara
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Biološki tretmani kože daju koži svežinu i jedrinu koja se gubi usled stresa sa kojim se svakodnevno suočavamo, izloženosti štetnom UV zračenju i drugim faktorima. Ukoliko živite u Novom Sadu i okolini imamo sjajnu vest za Vas. Kozmetički salon Bonne Etoile produžava svoju akciju sniženih cena i pruža Vam mogućnost da sebi ili sebi dragoj osobi obezbedite biološki tretman kože po povoljnim! Više o samom salonu, njegovoj lokaciji i kontakt telefone možete naći na stranici na kojoj je predstavljen kozmetički salon Bonne Etoile.

Biološki tretmani kože na osmomartovskom popustu

Na popustu su sledeći biološki tretmani:

  • Tretmani kože Auriege kozmetikompo ceni od 2.300 dinara umesto 3.000 dinara,
  • Tretmani kože Algologie kozmetikomcena sa popustom iznosi 2.300 dinara umesto standardnih 3.000 dinara,
  • Klasični medicinski tretman lica čija je cena snižena sa 2.300 dinara na 1.800 dinara i
  • Pure oxigen tretman po ceni od 2.000 dinara umesto standardnih 2.500 dinara.

Biološki tremani usporavaju proces starenja, sprečavaju stvaranje sitnih bora, ali i ublažavaju postojeće i sprečavaju gubitak elastičnosti i svežine kože. Mogu se primenjivati na svim tipovima kože i u bilo kom periodu godine.

Tretmani se izvode biljnim preparatima, stvorenim tako da dubinski hrane kožu, usporavaju pojavu bora i regenerišu ćelije kože lica. Na taj način se postiže povećanje tonusa kože lica, vraćanje njene elastičnosti, a ujedno se obavlja i njena detoksikacija.

Tretmani kože Auriege kozmetikom

Francuska kozmetika Auriege se uspešno proizvodi već 40 godina, što dovoljno govori o kvalitetu njihovih proizvoda. Ona obuhvata niz prirodnih preparata biljnog porekla koji blagotvorno deluju na sve tipove kože.

Biljni tretmani kože Auriege kozmetikom

Auriege je na osnovu svoje teorije o hronobiologiji kože kreirao profesionalne tretmane za negu kože koji istovremeno tretiraju tip, starosno doba, ali i stanje u kojem se koža nalazi. Njima se sprečava razvoj i ublažava nastajanje vidljivih znakova starenja kože, a koji se javljaju kao posledica brojnih faktora – stresa sa kojim se svakodnevno suočavamo, nezdravog načina života, UV zračenja, hladnog vazduha i drugih spoljašnjih faktora itd.

Kozmetički salon Bonne Etoile
Ilije Birčanina 25, Nova Detelinara
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Tretmani kože Algologie kozmetikom

Od skora prisutna i na našem tržištu, Algologie kozmetika na bazi morske vode i algi, sastoji se iz Algo 3 Complexa. Njime se postižu remineralizacija, hidratacija, jačanje kože i oslobađanje slobodnih radikala koji predstavljaju osnovne potrebe svake zdrave kože.

Biljni tretmani kože Algologie kozmetikom

Algologie kozmetika upotrebljava se koristi za brojne tretmane:

  • Hydra plus tretman
  • Intens perfect skin
  • Vital anti-aging
  • Lift-lumiere
  • Intense perfect skin
  • Algologie tretman Hydra plus

Klasičan medicinski tretman lica

Klasičan medicinski tretman lica je namenjen problematičnoj koži lica sa velikim brojem mitesera, akni itd. Tokom ovog tretmana obavljaju se masaža lica, parenje lica, čišćenje kože lica, piling i maska. Tokom svakog tretmana koriste se isključivo najkvalitetniji kozmetički proizvodi.

Klasičan medicinski tretman lica

Klasičan medicinski tretman lica utiče na umirivanje kože, čisti je i osvežava, prevenirajući na taj način javljanje novih problema sa kožom lica.

Pure oxigen tretman

Sve veća zagađenost vazduha, nezdrave životne navike, starenje i brojni drugi faktori uzrok su nedostatka kiseonika u koži. Zbog toga ćelije kože bivaju ugrožene i otežan je njihov zdrav razvoj, odnosno obnavljanje. Kako naša koža ne bi trpela, razvijen je Pure oxygen tretman kože lica koji nadoknađuje nedostatak kiseonika i deluje na nivou ćelije, a kao rezultat dobija se podmlađena koža koja znatno bolje funkcioniše.

Pure oxygen tretman kože lica

Proizvodi Pure oxygen su namenjeni svim tipovima kože, kao i svim starosnim dobima. Oni za sebe vezuju kiseonik iz vazduha i procesom pasivne difuzije prenose u dermis. To znači da na taj način kiseonik prelazi sa mesta veće koncentracije na mesta manje koncentracije, odnosno u ćelije kože.

Nakon što se iz preparata oslobodi prethodno vezan kiseonik iz vazduha, on vezuje ugljen-dioksid koji predstavlja otpadni produkt metabolizma. To znači da se Pure oxygen tretmanom postiže ne samo podmlađivanje, već i detoksikacija kože.

Kozmetički salon Bonne Etoile
Ilije Birčanina 25, Nova Detelinara
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: