Cink u tabletama – Anafarm doo Beograd

Cink u tabletama – Anafarm doo Beograd

Neka istraživanja su pokazala da cink blokira važan enzim rinovirusa, jednog od najčešćih prouzrokovača prehlade. Upotrebom cinka u toku prehlade sprečićete širenje i umnožavanje ovog virusa po organizmu.

Cink je neophodan za rast i razvoj, za funkcionisanje imunog sistema, pomaže bržem zarastanju rana, sprečava uvećanje prostate, utiče na stvaranje spermatozoida, koristi se u tretmanu impotencije i steriliteta, za otklanjanje belih pega na noktima, održavanje normalnog vida, održavanju normalne kože i drugo.

Vratite svom organizmu vitalnost i obezbedite mu normalno funkcionisanje uz suplement cinka iz firme Anafarm. Preparat se može kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama ili poručiti putem telefona 011/24 57 687. Takođe, na ovom broju možete saznati više o dijetetskim proizvodima koje Anafarm doo proizvodi.

Sajt:http://www.anafarm.org/

Suplementi cinka su tu da nam pomognu u vraćanju našeg organizma u ravnotežu narušenu savremenim načinom života. Predstavlja u potpunosti prirodan preparat, koji se koristi kao dopuna ishrani. Može se kupiti u bilo kojoj apoteci, a nije neophodan recept.

Preparat ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje.

Način upotrebe:

  • Deca iznad 4 godina: 1 tableta dnevno, uz obrok
  • Odrasli: 1-2 tablete dnevno uz obrok
  • Upozorenje: Trudnice i dojilje pre upotrebe preparata treba da konsultuju lekara.

Pakovanje i sastav:

  • 100 tableta x 7 mg cinka (cink glukonat)

Preporuka strane: