Dečiji zubar

Nije lako nagovoriti dete na odlazak zubaru – mališani su neretko preplašeni, imaju strah od bola i neprijatnosti, sve im je nepoznato, ne znaju šta ih čeka. Kada jednom dovedete dete u ordinaciju u kojoj će mu na lak i zabavan način biti objašnjeno sve u vezi sa njegovim zubićima, gde će se izuzetno pažljivo i brižno postupati sa njime, onda više neće biti problema i redovne posete stomatologu postaće nešto najnormalnije.

Ovakav pristup, uz puno strpljenja i topline, Vaše dete i Vas čeka u stomatološkoj ordinaciji Medicodent, u Novom Sadu. Tu će Vas dočekati ljubazni dečiji stomatolozi, koji će Vas informisati o zdravlju dečijih zuba, o pravilnoj higijeni usta i zuba i važnosti redovnih pregleda. Dete će vreme provedeno u ordinaciji pamtiti po dobroj zabavi i interesantnoj edukaciji i vrlo brzo će steći poverenje u svog stomatologa.

Stomatološka ordinacija Medicodent obavlja lečenje karijesa mlečnih zuba i cirkularnog karijesa, ali i preventivni postupak protiv karijesa – zalivanje fisura. Puno se ulaže u pravilnu negu dečijih zuba, kako bi kasniji zubi bili što lepši i zdraviji. Pravilne navike oko nege zuba stiču se u naranijem uzrastu, te se ovoj problematici pridaje posebna važnost.

Dovedite svog mališana na mesto gde će mu odagnati i najmanji strah od zubara i doprinesite da stekne zdrave navike i vodi računa o svojim zubima i celokupnom zdravlju i higijeni. Stručni i nasmejani dečiji stomatolozi čekaju Vas u ordinaciji Medicodent.