Dentalni turizam sa besplatnim smeštajem – Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh

Dentalni turizam sa besplatnim smeštajem – Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh

Stomatološke usluge i izrada protetskih nadoknada u Srbiji se obavljaju po mnogo manjim cenama nego u inostranstvu, te se sve više ljudi odlučuje da baš ovde dođe po zdrav i lep osmeh. Ukoliko biste za dentalni turizam odabrali Novi Sad, biće Vam korisno saznanje da uz najkvalitetnije stomatološke i zubotehničke usluge, možete dobiti i besplatan smeštaj. Da biste saznali pojedinosti, pogledajte prezentaciju Zubotehnička laboratorijija i stomatološka ordinacija Dentateh.

Dentalni turizam Novi Sad

Svojim pacijentima, Dentateh obezbeđuje transfer od i do aerodroma, vrhunske stomatološke usluge u nekoj od renomiranih stomatoloških ordinacija sa kojima sarađuje, kao i besplatan smeštaj u svom apartmanu, u blizini laboratorije.

Izrada protetskih nadoknada

Obzirom da je Dentateh zubotehnička laboratorija koja, kroz generacije, funkcioniše više od pola veka, nema sumnje da će ovde izrađene protetske nadoknade biti maksimalno kvalitetne. Možete im poslati OPT snimak cele vilice, kako bi ga njihovi doktori analizirali i preporučili Vam vrstu rada i orijentacione cene stomatoloških usluga i zubnih nadoknada.

Ovde se izrađuju metalokeramičke krunice, metalokeramički mostovi, totalne proteze, akrilatne proteze, vironit proteze (metalne) i bezmetalne keramičke krunice.

Dentalni turizam u Novom Sadu

Cene zubotehničkih pomagala:

  • Metalokeramički most (9 kruna) = 900 €, vreme izrade 3 dana
  • Subtotalna akrilatna proteza = 300 €, vreme izrade – 2 do 3 dana
  • 2x akrilatna totalna proteza = 600 € (300×2), vreme izrade – 2 do 3 dana
  • Akrilatna proteza sa metalnom konstrukcijom = 600 €, vreme izrade – 3 dana.

Stomatološke usluge

Pre izrade protetskih nadoknada, očekuje Vas stomatološki pregled sa snimanjem zuba i obavljanje potrebne stomatološke usluge, u nekoj od ordinacija sa kojima sarađuje Dentateh. U pitanju su samo vrsni i iskusni stomatolozi. Nakon pregleda, pacijent se šalje u zubotehničku laboratoriju, gde se uzima otisak i dogovara i potrebnoj zubnoj nadoknadi.

Dentalni turizam Srbija

Dentalni turizam u Novom Sadu

Između stomatoloških pregleda, uzimanje otisaka zuba i izrade zubne nadoknade, Vi imate svu slobodu da vreme provedete razgledajući Novi Sad. Veoma je olakšavajuće što ne morate tražiti smeštaj u Novom Sadu, već ćete biti ugošćeni u apartmanu Dentateha, koji raspolaže sa 65 m2 i kompletno je opremljen.

Preporuka strane: