Dermatološke ordinacije Beograd – Dermatološka ordinacija Dermatim

Dermatološka Ordinacija Derma Tim

Dermatološka ordinacija Dermatim je formirana 2007. godine kao prvi privatni centar za kožne i polne bolesti i kozmetologiju u Srbiji.

Ordinaciju Dermatim je osnovala specijalista dermatovenerologije dr Svetlana Djurišić, nakon osam godina stručnog iskustva stečenog radom na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), KBC Zvezdara, poliklinici i dermatološkom laser centru Diva.

Cilj je bio formirati centar u kome se na jednom mestu mogu obaviti sve medicinske usluge koje se tiču lečenja kože kao i neagresivnih estetskih metoda za poboljšanje njenog izgleda.

Naš izbor je od samog početka dobrobit i zdravlje pacijenta kao i njegovo zadovoljstvo pruženim uslugama. Takav pristup rezultira međusobnim poverenjem i trajanjem a to je ono što je najvažnije kako za pacijente tako i za nas.

Dermatološka ordinacija Dermatim
Ulica Kralja Petra 71a
11000 Beograd – Srbija

Telefoni:
+ 381(0)11 26 22 289
+ 381(0)11 29 10 783

Opšta dermatologija

Akne i bubuljice na licu, alergije i alergijski testovi, alergije na Sunce, ateromi i masno tkivo, atletsko stopalo, balanopostitis, biopsija kože, bolesti kose, bolesti noktiju i nokatne ploče, bradavice na koži, crveni vetar – erizipel, ekcem na koži, ekcem šaka i stopala, fibromi i papilomi, gljivična oboljenja kože, herpes simpleks, herpes zoster, hiperhidroza, pojačano znojenje, kandidijaza, keratoze, uklanjanje keratoza, kondilomi, uklanjanje kondiloma, kožne bolesti, melazma, fleke na licu, mladeži, opadanje i gubitak kose, pege, lentigo i fleke, perioralni dermatitis, polne bolesti, pregled mladeža, dermoskopija, prošireni kapilari, psorijaza, rozacea, crvenilo na licu, seboroični dermatitis, urastanje dlaka.

Estetska dermatologija

Epilacija laserom, Hemijski piling, Hijaluronska kiselina, Hijaluronski fileri, Karboksiterapija, Lečenje i uklanjanje celulita, Lipoliza, Mezoterapija, Ožiljci od akni, Pigmentacije na koži, Podmladjivanje kože, Sklerozacija vena i kapilara,
Tamni podočnjaci i kesice ispod očiju, Tretman botoksom, Uklanjanje bora – fileri lica, Uklanjanje i lecenje strija, Uklanjanje kapilara, Uklanjanje ožiljaka, Uklanjanje pega i fleka, Uklanjanje tetovaze laserom.

Hirurške intervencije

Uklanjanje bradavica, Uklanjanje masnog tkiva, Uklanjanje mladeža, Uklanjanje promena sa kože klasičnom hirurgijom, Uklanjanje promena sa kože kriohirurgijom, Uklanjanje promena sa kože radiotalasima, Urasli nokat, Urastanje nokta.

Dečija dermatologija

Ćelavost na pečate, Ekcem kod dece, Moluske bradavice kod dece, Osip od pelena kod dece, Seboroični dermatitis kod dece.

Kozmetički tretmani

Ishrana za zdravu kožu, Kozmetički tretman za masnu kožu lica, Kozmetički tretman za normalnu kožu lica, Kozmetički tretman za suvu kožu lica, Kozmeticki tretmani lica, Mikrodermoabrazija lica, Tretman čišćenja lica, Tretmani kože lica, Vitaminski tretman lica.

Preporuka strane: