Dijetetski suplement Cink Selen – Anafarm doo Beograd

Dijetetski suplement Cink Selen – Anafarm doo Beograd

Za normalnu funkciju organizma cink je jedan od najznačajnijih minerala za naše telo. U našem organizmu nalazi se u vrlo malim količinama, ali bez obzira na to bitan je za naše zdravlje.

Cink je esencijalni mikroelement koji jača imunitet i otpornost organizma. Pored toga, učestvuje u održavanju normalnog vida, održavanju normalne kože, kose, nokata i kostiju, normalnoj kognitivnoj funkciji, normalnoj plodnosti i dr.

Preparat Cink Selen – tablete možete poručiti od našeg proizvođača dijetetskih suplemenata Anafarm doo na kontakt telefon 011/24 57 687.

Sajt:http://www.anafarm.org/

Selen je moćan antioksidans i neophodan oligoelement za naš organizam. Selen sprečava prerano starenje kože, mišića i mozga, a takođe učestvuje u prevenciji kardiovaskularnih bolesti i stimuliše imunitet.

Uloga selena u našem organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kose i normalnih noktiju. Brojne studije ukazuju na moguće zaštitno delovanje selena od nastanka određenih malignih bolesti, na njegovu imunomodulatornu aktivnost, kao i sprečavanje stvaranja masnih naslaga u arterijama.

Naša zemlja spada u selenom deficitarno područje, sa niskim unosom selena putem hrane pa se zbog toga preporučuju preparati selena kao dodaci ishrani.

Preparat ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje.