Dr Nevena Grba Dermatovenerolog – Dermatovenerološka ordinacija Derma Experta

Dr Nevena Grba Dermatovenerolog – Dermatovenerološka ordinacija Derma Experta

Dermatovenerološka ordinacija Derma Experta
Miše Dimitrijevića 89
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dr Nevena Grba Dermatolog
Dr Nevena Grba, dermatovenerolog Novi Sad

Medicinske usluge

Biografija doktora

Logo Derma Experta Novi Sad

Zakažite pregled

Medicinske usluge

DERMATOLOŠKI PREGLED, Cena: 2500,00 din.

Dermatološki pregled nam služi za određivanje tipa kože, dijagnozu dermatoloških problema, odnosno njihovih uzroka i predlog daljeg lečenja.

DERMATOVENEROLOŠKI PREGLED; Cena: 3000,00 din.

Dermatovenerološki pregled podrazumeva inspekciju cele kože i njenih adneksa, kao i vidljivih sluznica, u cilju postavljanja dijagnoze i pravovremenog i odgovarajućeg lečenja patološkog procesa koji zahvata kožu i sluznice. Dermatološki pregled je neophodan za kožne i venerične bolesti - lečenje dermatitisa, bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija kože, alergija, akni, rozacee i seboreje, lečenje kožnih i polnih bradavica...

UKLANJANJA PROMENA SA KOŽE KRIOHIRURGIJOM, Cena: 1000- 2000 din po tretmanu.

Kriohirurgija je metod kojim se veoma uspešno i bezbolno uklanjaju brojne promene na koži kao što su kondilomi, bradavice, seboroične keratoze, fibriomi, angiomi itd.

Postupak se izvodi primenom tečnog azota čija je radna temperatura veoma niska. Kriohirurgija podrazumeva kontrolisano smrzavanje tkiva radi destrukcije njenih pojedinih delova. Neželjeni efekti ovakve terapije su veoma retki i prolazni.

UKLANJANJE PROMENA SA KOŽE RADIOTALASIMA, Cena: po dogovoru

Najefikasnij metod uklanjanja visećih bradavica (fibromi, papilomi) je radiotalasima. Ova metoda može da se obavlja sa anastezijom ili bez nje. Ukoliko se koristi anastezija, ona može biti u obliku kreme Emla koja se na kožu nanosi jedan sat pre intervencije i ovakav način anastezije najbolji je za male promene na licu, vratu i genitalijama. U nekim slučajevima može se koristiti anastezija iglom najmanjeg prečnika, kada se 2% lidokain ubrizga direktno u područje gde se nalazi bradavica. Ovakav način uklanjanja bradavice ostavlja suvu krastu a ponekad i udubljenje u koži. Ako je bradavica bila veća od 5mm nakon intervencije, koža može ostati svetlija na mestu gde je bila promena.

DERMOSKOPIJA – PREGLED MLADEŽA, Cena: 2500,00 din. do 5 promena

Dermoskopija ili pregled mladeža je veoma korisna metoda kojom je moguće postaviti pouzdanu dijagnozu mladeža i razlikovati melanom od drugih beningnih pigmentnih promena na koži. Ovom metodom moguće je rano otkrivanje drugih tumora na koži. Metoda je jednostavna i brzo izvodljiva a rezultate je moguće sačuvati u kompjuteru. Savetuje se da se pacijenti najmanje jednom godišnje jave svom dermatologu i pregledaju svoje mladeže dermoskopijom.

POJAČANO ZNOJENJE – HIPERHIDROZA

Hiperhidroza je nekontrolisano i prekomerno znojenje koje prevazilazi potrebe normalne termoregulacije organizma. Hiperhidroza je problem koji je najčešće prisutan kod mladjih osoba. Uglavnom se javlja u detinjstvu ili u pubertetu, u vidu nekontrolisanog znojenja dlanova, pazušnih jama, lica i tabana.

Za lečenje hiperhidroze koriste se preparati koji na osnovu farmakološkog dejstva mogu biti antiholinergični lekovi i ostali preparati.

JONTOFOREZA

Jontoforeza vode je jedan od najsigurnijih i najjednostavnijih a ujedno i najekonomičniji tretmana za lečenje hiperhidorze dlanova. Dermatolozi takođe smatraju da je jontoforeza ujedno značajan tretman i za znojenje tabana i pazuha.

MEDICINSKI TRETMAN KOŽE, Cena: 3500,00 din.

Medicinskim tretmanom kože vrši se dubinsko čišćenje kože procesom komedoekspresije. Tretman se može sprovoditi kod svih tipova i stanja kože, jer samo čiste pore mogu da prime aktivne komponente i preparate.

Klasičan tretman lica

  • Čišćenje lica, što podrazumeva umivanje i toniranje lica
  • Mehanički piling lica (otklanjanje mrtvih ćelija sa kože)
  • Parenje lica
  • Komedoekspresiju
  • Masku prema tipu kože (za smirivanje kože, hidrataciju, ishranu ...)
  • Serum i kremu prema tipu kože

MIKRODERMO ABRAZIJA, Cena: 3000,00 din.

Mikrodermoabrazija je vrlo uspešna metoda kod svih tipova kože, a koristi se za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju površinskih ožiljaka, korekciju sitnih pora i hiperpigmentaciju. Ova metoda je vrlo blaga i neagresivna jer se sa njom uklanja površinski sloj kože.

Tretman se izvodi sondom koja na vrhu ima dijamantske kristale a u sredini vakum. Nakon tretmana javlja se crvenilo koje traje 24 časa.

HEMIJSKI PILING, Cena: od 4000,00 din pa naviše

Upotrebom hemijskog pilinga koža izgleda svežije, blistavije i zdravije. Ten postaje prozračniji, svetliji i ujednačeniji. Najčešće se koriste pilinzi na bazi alfa i beta hidroksi kiselina kao površinski piling, i pilinzi srednje dubine koji se baziraju na trihlorsirćetnoj kiselini. Hemijskim pilingom koža dobija na regeneraciji i kvalitetu.

DERMA ROLLER, Cena: od 4000,00 din pa naviše

Tretman derma rollerom služi za ublažavanje i uklanjanje proširenih pora, ožiljaka i strija. Medicinski dermaroller je valjak koji ima veliki broj mikroiglica dužine 1-2mm. Pri tretmanu, na kožu se nanose anti age kokteli ili polivitaminski kokteli u zavisnosti od indikacija. Ovakvim tretmanom se omogućava mezoterapijskom koktelu da u što većoj kocentraciji stigne u što dublje slojeve kože.

Biografija doktora: Dr Nevena Grba Dermatolog

Dr Nevena Grba, dermatovenerolog Novi Sad

Dr Nevena Grba, rođena je u Somboru 1962. godine.

U Beogradu 1985. godine završava Medicinski fakultet, specijalizaciju iz dermatovenerologije 1996. godine završila na Kožnoj klinici u Beogradu.

Dr Nevena Grba za sobom ima dugogodišnje iskustvo u struci. Radila je u studentskoj poliklinici u Domu zdravlja u Novom Sadu a potom i u privatnim ordinacijama.

- 30 godina opšteg medicinskog staža

- 20 godina iskustva u dermatološkoj struci

- 11 godina rada u bolničkim uslovima u Somboru na Kožnom odeljenju

Od 2004. godine sa porodicom živi i radi u Novom Sadu. Samostalnu privatnu ordinaciju Derma Experta osniva 14. 03. 2011. godine u Novom Sadu u ulici Miše Dimitrijevića 89.

U ordinaciji Derma Experta pregledi se zakazuju telefonom pa nema čekanja, a i diskrecija je zagarantovana. Dr Nevena Grba radi sa decom, odraslima i trudnicama a takođe obavlja kućne posete za stare i nepokretna lica.

Zakazivanje pregleda

Dr Nevena Grba

DermatologMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Dermatovenerološka ordinacija Derma Experta

Miše Dimitrijevića 89
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Dermatovenerološka ordinacija Derma Experta

Miše Dimitrijevića 89
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Dr Nevena Grba, dermatovenerolog , u svojoj dermatološkoj ordinaciji obavlja dermatološki pregled i lečenje kožnih i polnih bolesti. Vrše se uklanjanja promena sa kože kriohirurgijom i radiotalasima, pregled mladeža, jontoforeza, medicinski tretman, mikrodermo abrazija, hemijski piling, derma roller itd.

Dermatovenerološka ordinacija Derma Experta
Miše Dimitrijevića 89
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: ,