Doc. dr Srđan Živojinov Urolog – Poliklinika Atina

Doc. dr Srđan Živojinov Urolog – Poliklinika Atina

Poliklinika Atina
Bulevar Evrope 22
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Doc. dr Srđan Živojinov Urolog
Dr Srđan Živoinov, urolog

Medicinske usluge

Biografija doktora

Zakažite pregled

Medicinske usluge

Specijalistički urološki pregled - Cena: 3.000 din
Specijalistički pregled urologa podrazumeva pregled prostate, testisa i transrektalni ultrazvučni pregled prostate. Pre pregleda, od pacijenta se uzima anamneza i razgovara se o urološkim problemima koje ima (upala prostate, pesak u bubregu, otežano mokrenje, polne bolesti, bakterije itd). Pregled urologa je poželjan i pri planiranju potomstva. Nakon razgovora sa pacijentom i detaljnog specijalističkog pregleda, urolog će postaviti dijagnozu i, ukoliko je potrebno, dati uputstva za lečenje urogenitalnih oboljenja.

Cistoskopija - Cena: 16.000 din
Cistoskopija je pregled mokraćne bešike kroz uretru, posebnim aparatom koji omogućava da se uoče sve promene i eventualne izrasline na zidu mokraćne bešike.

Cirkumcizija - Cena: 25.000 din
Cirkumcizija je otklanjanje celog prepucijuma ili jednog njegovog dela, sa kože penisa. Obavlja se kao terapija kod fimoze, hroničnog balanopostitisa i prekanceroznih lezija na glansu, iz estetskih i higijenskih, kao i verskih razloga. U pitanju je mala hirurška intervencija, pod lokalnom anestezijom, koja traje oko pola sata. Nakon intervencije se nekoliko dana nosi zavoj, posle čega pacijent dolazi na previjanje. Zarastanje traje do dve nedelje.

Frenulotomija - Cena: 10.000 din
Frenulotomija je operacija frenula na penisu, koja kratko traje, obavlja se u lokalnoj anesteziji, rutinska je i bezbedna. Razlog intervencije najčešće je kratak frenulum, uglavnom kod fimoze. Oporavak traje desetak dana.

Uretoskopija - Cena: 10.000 din

Uklanjanje kondiloma do 5 promena - Cena: 5.000 din.
Uklanjanje kondiloma (polnih bradavica) obavlja se elektrokauterom i radio talasima. Najbrži i najefikasniji način uklanjanja kondiloma sa kože je uklanjanje elektrokauterom, odnosno spaljivanje kondiloma. Elektrokauterizacija kondiloma se obavlja pod lokalnom anestezijom, a podrazumeva potpuno uklanjanje promena sa kože. Skidanje kondiloma radiotalasima manje povređuje okolna tkiva u odnosu na druge intervencije. Ovo je izuzetno precizna metoda, a oporavak znatno brži, pri čemu nema hirurških konaca i previjanja, niti ožiljaka.

Ultrazvučno vođena biopsija prostate sa uslugom laboratorije i patologa - Cena: 22.500 din
Ova metoda služi za otkrivanje karcinoma prostate, koja omogućava uzimanje uzoraka iz tačno određenih delova prostate, nad kojima se onda sprovodi patohistološka analiza. Time je omogućena rana dijagnostika karcinoma prostate. Obavlja se uglavnom bez anestezije i relativno se dobro podnosi.

Bužiranje mokraćnih kanala - 3.000 din
Bužiranje mokraćnih kanala je metoda proširivanja suženih mokraćnih kanala, koji onemogućavaju normalno mokrenje. Obavlja se malim metalnim instrumentom, bužijom. Nakon intervencije pacijent dobija terapiju antibioticima.

Operacije varikocela i hidrocela - Cena: 70.000 din
Operacija varikočele - proširene vene testisa, obavlja se pod anestezijom, kod indikovanih slučajeva. Napravi se mali rez na koži u predelu prepone, podvežu se krvni sudovi, a koža ušije. Oslobađa bola u testisu i poboljšava spermogram. Operacija hidročele - vodene kile oko testisa, spada u grupu malih hiruških intervencija i radi se u lokalnoj anesteziji. Posle operacije potrebno je da pacijent miruje i uzima lekove koji su mu prepisani.

Biografija doktora: Doc. dr Srđan Živojinov Urolog

Dr Srđan Živoinov, urolog

Doc. dr Srđan Živojinov, urolog, zaposlen je na Klinici za urologiju Kliničkog centra Vojvodine, gde radi od 2003. godine.

Ujedno, asistent je na Katedri za hirurgiju, Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

Zakazivanje pregleda

Doc. dr Srđan Živojinov

UrologMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Atina

Bulevar Evrope 22
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Atina

Bulevar Evrope 22
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Doc. dr Srđan Živojinov, urolog, u poliklinici Atina obavlja specijalistički urološki pregled i druge usluge. Cistoskopija, urofluometrija, cirkumcizija, frenulotomija, uklanjanje kondiloma, ultrazvučno vođena biopsija prostate, operacija varikočele i hidročele, bužiranje mokraćnih kanala.

Poliklinika Atina
Bulevar Evrope 22
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: