Epilacija i ostali laserski tretmani u Nada Divi

Jesenji period idealan je da se srede problemi sa kožom, pa su laserski tretmani lica za uklanjanje ožiljaka od akni i ostali laserski tretmani za lečenje problema na koži -epilacija, podmlađivanje, uklanjanje bradavica, fibroma, mladeža, kapilara, fleka- ponovo aktuelni. Poliklinika Nada Diva, kao i uvek, obavlja ih vrhunski, najmodernijim aparatima.

Vaša koža zaslužuje da bude zdrava i lepa, a Vi zaslužujete da se u njoj odlično osećate! Svi Vaši kožni problemi mogu biti rešeni, pomoću najsavremenijih metoda, uz iskustvo i znanje lekara. Mladeži, bradavice, kapilari, fleke, fibromi, ožiljci od akni i ostae neprijatne pojave, vrlo brzo postaju prošlost.

Svežiji dani savršeni su i da uradite nešto što ste odavno priželjkivali – podmlađivanje kože lica, a u ovoj poliklinici ponudiće Vam više vrsta liftinga.

Možete se opredeliti i za nešto što će Vam sigurno olakšati život, a to je laserska epilacija, laserom najnovije generacije, Lumenis Light Sheer Duet. Ovaj laser omogućava trajno uklanjanje dlaka na brži, delotvorniji i bezbedniji način. Bilo da se radi epilacija nogu,epilacija ruku, epilacija pazuha, epilacija prepona, epilacija leđa ili epilacija lica, tretman traje maksimalno 15 minuta i potpuno je bezbolan.

Dozvolite sebi da se ove jeseni izgledate lepše i osećate se bolje, Vaša sigurna podrška u tome je poliklinika Nada Diva.