Fiksni most za jedan dan – All on four – Poliklinika Džolev

Fiksni most za jedan dan – All on four – Poliklinika Džolev

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Džolev

Vase Stajića 4
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Džolev

Vase Stajića 4
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Kod pacijenata sa malo preostalih zuba,  parodontopatijom i  protezama česti su simptomi upale mekih tkiva usne duplje koji se karakterišu crvenilom, otokom, nakupljanjem kamenca i naslaga koje se teško mogu oprati. Ovi pacijenti se otežano hrane i svaki  put osećaju bol prilikom ishrane.

Promene starosne strukture, morbiditeta, životnog tempa stanovništva današnjice oblikovale razvoj novih procedura i protokola u oralnoj implantologiji i medicine uopšte.

Dođite na besplatan pregled i informišite se kako možete u jednoj poseti i za jedan dan dobiti fiksni most nošen implantatima! Zakažite pregled i konsultacije u našoj poliklinici Džolev u Novom Sadu na kontakt telefon:

Poliklinika Džolev
Vase Stajića 4
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Fiksni most za jedan dan - All on four – Poliklinika Džolev

Šta je All on four koncept?

All on four koncept se smatra jednim od najboljih implanto protetičkih vidova rehabilitacije ovakvih pacijenata pomoću samo 4 implantata .

Karakteristike All on four koncepta :

 • Kompletna rehabilitacija sa samo 4 implantata i to 2 prava i dva pod uglom
 • Imedijatno opterećenje ( izrada i postavljanje privremenog akrilatnog mosta na šraf) u roku od 24 h od postavljanja implantata . U istom terminu vade se preostali zubi i koreni, vrši nivelacija zubnog grebena, (odstranjivanje granulacija, cisti), ugrađuju implantati, postavljaju nadogradnje i privremeni akrilatni hibridni most na šraf. SVE ZA JEDAN DAN
 • Izbegavanje višeseansnih operativnih procedura sto ovaj tretman čini manje bolnim,bržim i jeftinijim .
 • Prednosti ovog koncepta se ogledaju u prirodnijem opterećenju vilične kosti nego što je to slučaj sa protezama ili rasklimanim zubima. Ovakva funkcionalna opterećenja usporavaju prirodne procese gubitka zubna kosti, poboljšava se mineralizacija i metabolizam viličnih kostiju.
 • Pacijenti se bolje hrane i osećaju ukus što poboljšava sigurnost i kvalitet života.

Tim naših specijalista, opštih stomatologa, zubnih tehničara i stomatoloških sestara uspešno primanjuje ovaj koncept zbrinjavanja naših pacijenata.

Pacijenti su prijavili manje subjektivnih  tegoba u odnosu na konvencionalne metode implantoprotetičke sanacije koje podrazumevaju odloženo opterećenje i više hirurških zahvata.

Nekada je za  ugradnju implantata te izradu fiksnog mosta na cementiranje bilo potrebno šest meseci, a ponekad i do godinu dana ako bi se radili kompleksni metodi koštane nadogradnje. Danas toga više nema! All on 4 je trajno rešenje( fiksni zubi ) izvedivo u jednom danu!

Prednosti ALL ON 4 – a

 • Fiksni zubi za samo jednoj poseti
 • Imedijatno opterećenje-trenutna funkcija
 • Drastično poboljšanje kvaliteta života
 • Niža cena od klasične terapije implantatima i fiksnim mostovima
 • Bez transplantacije kosti i dodatnih zahvata
 • Prirodan izgled zubi
 • Lako održavanje oralne higijene
 • Očuvanje vitalnih struktura

Neka vaš osmeh bude ponos i sa sigurnošću povratite svoje izgubljeno samopouzdanje za samo jedan dan!

Preporuka strane: