Gordana Vojnović Stomatolog – Stomatološka ordinacija Medicodent

Gordana Vojnović Stomatolog – Stomatološka ordinacija Medicodent

Stomatološka ordinacija Medicodent
Doža Đerđa 1
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Gordana Vojnović Stomatolog
Dr Gordana Vojnović, stomatolog

Medicinske usluge

Biografija doktora

Zakažite pregled

Medicinske usluge

Restaurativna stomatologija
Terapija karijesa ne podrazumeva samo postavljanje plombi. Pravilna procena kompletnog oralnog stanja, oralne higijene i navika svakog pacijenta uz adekvatnu dijagnostiku čine kompleksan i sveobuhvatan postupak u pravilnoj terapiji karijesa. Odabir adekvatne plombe- crne (amalgammske) ili bele (kompozitne, glasjonomer) jeste zajednička odluka stomatologa i pacijenta uz prethodnu analizu stanja zuba i pravilne savete stomatologa.

Endodoncija
Progresivna oboljenja zuba poznatija kao karijesi, često dovode do oboljenja pulpe- zubnog živca. Strpljivom i pažljivom analizom svakog slučaja u našoj ordinaciji lečenje zuba uz uklanjanje živca se sprovodi na najbolji mogući način s ciljem očuvanja zuba u vilici u što dužem vremenskom periodu.

Protetika
Izrada kompozitnih i keramičkih faseta- ljuspica, metalo-keramičkih krunica i krunica od pune keramike- cirkonijum. Izrada svih vrsta mobilnih protetskih nadoknada- parcijanih i totalnih.
Parodontologija: Terapija potpornog zubnog aparata uz odgovarajuću dijagnostiku i detaljan plan terapije. Obrada parodontalnih dzepova konzervativnim, minimalno invazivnim pristupom uz mogućnost adekvatne hiruške terapije u našoj ordinaciji.

Dečija stomatologija
Od momenta pojave prvog mlečnog zuba u ustima vašeg deteta započinje i briga o zdravlju dečijih zuba. Već u najranijem uzrastu, oko 3. godine, preporučuje se prva poseta stomatologu sa ciljem adaptacije deteta na stomatologa i okruženje u ordinaciji, ali i podizanjem svesti o važnosti oralnog zdravlja i dobijanja pravilnih saveta za očuvanje zuba vašeg deteta. Iako će mlečne zube vremenom zameniti stalni, oni nisu manje važni od stalnih zuba i nikako se ne sme dozvoliti napredovanje oboljenja mlečnih zuba kod dece. Posledice pogrešnih stavova i navika vezanih za oralno zdravlje dece će svakako imati negativan efekat na stalne zube i stavove prema oralnom zdravlju dece u starijem uzrastu.

Estetska stomatologija
Estetika osmeha, nikako estetika zuba. Samo zdrava usta mogu imati lep osmeh. Odgovarajuća sanacija tvrdih zubnih tkiva, mekih tkiva usne duplje, ali i manjih neinvazivnih korekcija u predelu donje trećine lica hijaluronskim filerima uz pravilne savete i motivaciju u pogledu održavanja oralne higijene predstavljaju ključ uspeha u postizanju zdravog i lepog osmeha.

Hijaluronski fileri u stomatologiji
Sa povećanjem estetskih zahteva u ovoj oblasti medicine raste i svest pacijenata o važnosti estetike mekih tkiva usne duplje, prostije rečeno desni. Danas smo u ordinaciji Medicodent u mogućnost da vam pružimo rešenja za korekciju izgleda desni u okviru linije osmeha. Napredovanjem parodontopatije dolazi do pojave „crnih trouglova“ između zuba, odnosno gubitka interdentalnih papila. Takođe, nakon ugradnje više implanata u estetskoj regiji neretko dolazi do gubitka intedentalne papile. Savremena stomatologija pruža mogućnost rešavanja ovog problema primenom hijaluronskih filera.

Biografija doktora: Gordana Vojnović Stomatolog

Dr Gordana Vojnović, stomatolog

Gordana Vojnović je završila studije stomatologije 2014. godine na Medicinskom fakultetu Novosadskog Univerziteta. Tokom studija se bavila naučno-istraživačkim radom i aktivno učestvovala na kongresima u zemlji i inostranstvu, kao autor i organizator. Rad iz oblasti preventivne stomatologije je 2012. godine na Studentskom kongresu u Berlinu proglašen najboljim u oblasti stomatologije.

Pohađala je brojne kurseve u zemlji i inostranstvu u okviru restaurativne i estetske stomatologije kao i endodoncije. Istraživanja na temu primene hijaluronske kiseline u stomatologije čine je pionirom u ovoj oblasti u našoj zemlji.

Kao polivalentni stomatolog i budući specijalista bolesti zuba i endodoncije, Gordana se bavi pretežno restaurativnim i estetskim procedurama kao i endodontskom terapijom zuba. Kao deo uspešnog i visokokvalifikovanog tima ordinacije Medicodent uključena je u kompletnu rehabilitaciju svakog pacijenta kroz individalan pristup i detaljnu analzu dentalnog statusa i potencijalnih rešenja, čime vam je zagarontovana najkvalitetnija usluga.

Zakazivanje pregleda

Gordana Vojnović

StomatologMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Stomatološka ordinacija Medicodent

Doža Đerđa 1
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Stomatološka ordinacija Medicodent

Doža Đerđa 1
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Dr Gordana Vojnović, zaposlena u stomatološkoj ordinaciji Medicodent tu je za Vas ukoliko Vam zatreba bilo koja od sledećih usluga: restaurativna stomatologija, endodoncija, protetika, parodontologija, dečija stomatologija, estetska stomatologija, hijaluronski fileri u stomatologiji.

Stomatološka ordinacija Medicodent
Doža Đerđa 1
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: