Ivana Koneska Kozmetičar estetičar – Kozmetički salon Ivana

Ivana Koneska Kozmetičar estetičar – Kozmetički salon Ivana

Kozmetički salon Ivana
Bulevar Kneza Miloša 24
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Ivana Koneska Kozmetičar - estetičar
Ivana Koneska je kozmetičar - estetičar

Medicinske usluge

Biografija doktora

Beauty kutak Ivana

Zakažite pregled

Medicinske usluge

Klasični tretman lica - Cena: 1800-2500 din.
Klasični tretman lica podrazumeva čišćenje, piling, masažu, parenje, komedoekspresiju, dezinfekciju, dve maske prema tipu kože, antirid, serum, završne kreme, korekciju obrva i nausnica.

Biološki tretman lica - Cena: 1800-2500 din.
Određuje se i obavlja prema potrebama i tipu kože, pa se prema tome rade tretman hidratacije za suvu kožu, antiage tretman, tretman za masnu kožu, tretman zone oka itd.

Tretman lica 24-karatnim zlatom - Cena: 1800-2500 din.
Tretman zlatnim nitima spada u liniju luksuznih tretmana za potpunu regeneraciju i obnovu ćelija. Obuhvata pripremu kože, unos bioaktivne ampule, seruma, specifičnu masažu 24- karatnom maskom, masku, unos zlatnih niti i završnu kremu. Ovaj tretman lica namenjen je za drugi i treći stepen fotoostarele kože. Njime se koža u potpunosti regeneriše, usporava se nastanak bora, postojeće bore postaju pliće, a lice postaje sjajno i zategnuto.

Tretmani lica voćnim kiselinama - Cena: 1800-2500 din.
Služe za rešavanje određenih problema, i prema tome postoji više vrsta tretmana: za bore i regeneraciju kože, za uklanjanje ožiljaka od akni i fleka, za zatvaranje pora. Jedan od njih je i tretman holivudskim Jessner pilingom, koji se obično radi pred neku važnu priliku, kada je potrebno da koža izgleda blistavo. Ovo je tretman sa blic efektom, za trenutno sjajnu regeneraciju kože. Tretmani voćnim kiselinama se rade u serijama, u zavisnosti od potrebe lečenja kože i obavljaju se uvek tokom zime.

Mladalački tretmani lica - Cena: 1800-2500 din.
Ovi tretmani podrazumevaju lečenje problematične kože sa aknama.

Dermapen terapija mikroiglicama  - Cena: 3000 din.
Dermapen terapija mikroiglicama je veoma efikasna nehirurška metoda za ublažavanje bora i ožiljaka. Ovom terapijom stimuliše se proizvodnja kolagena čime koža postaje sveža i podmlađena. Dermapen je električna olovka na čijem vrhu se nalazi mnoštvo mikroiglica sa kojima se postiže efikasniji unos aktivnih supstanci u dublje slojeve kože.Tretmanom se omogućava lifting lica i otklanjanje bora, smanjenje pora i poboljšanje izgleda kože nakon prvog tretmana.

Dijamantska Dermoabrazija - Cena: 2000 din.
Princip dermoabrazije je da se mehaničkim putem skida površinski sloj izumrlih ćelija kože pomoću adekvatne sonde i vakuuma. Dijamantska sonda Diamond Peel aparata na kojoj se nalaze mirko-čestice brušenog kristala, veoma nežno i lako uklanja površinski sloj epidermisa, što dopirnosi otvaranju pora, čišćenju lica, poboljšanju cirkulacije, ali i stimuliše stvaranje novog kolagena. Nakon već prvog tretmana koža dobija sjaj, mladalački izgled i blistav ten.

Anticelulit tretman - Cena: 700-1000 din.
Anticelulit tretman obavlja se vrhunskom nemačkom kozmetikom Jean d'Arcel, a sastoji se iz nanošenja seruma, anticelulit masaže, nanošenja drugog seruma i aktivnog gela za razgradnju masnih naslaga. Anticelulit tratmani se rade u serijama od po 10 tretmana, a koliko je serija potrebno zavisi od stanja i vrste celulita. Ukoliko se klijent pridržava svih uputstava dobijenih od strane stručnog lica, očekivani rezultat je figura bez pomorandžine kore, a mnogi dobijaju i lep zategnut oblik tela. Nakon anticelulit tretmana u ovom salonu, nema kontraefekata u vidu modrica, podliva ili pucanja kapilara.

Razbijanje celulita ultrazvukom - Cena: 700-1000 din.
Razbijanje celulita ultrazvučnim talasima, uz anticelulit masaže sa limfnom drenažom i termo pakovanjima. Anticelulit tratmani se rade u serijama od po 10 tretmana, a koliko je serija potrebno zavisi od stanja i vrste celulita. Ukoliko se klijent pridržava svih uputstava dobijenih od strane stručnog lica, očekivani rezultat je figura bez pomorandžine kore, a mnogi dobijaju i lep zategnut oblik tela.

Maderoterapija - Cena: 1000 din.
Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama. Anticelulit masaža oklagijama preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima. Maderoterapijom se mnogo lakše i brže postižu rezultati nego kod klasične anticelulit masaže Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detoks celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema.

Depilacija hladnim aloja voskom - Cena: 400-800 din.
Depilacija hladnim aloja voskom je pogodna i za najosetljiviju kožu. Ovaj vosak je nežan i negujući, a depilacija prolazi bez velikog crvenila i burnih reakcija. Obavlja se depilacija svih delova tela na kojima želite da uklonite suvišne malje: depilacija ruku, nogu, stomaka, leđa, prepona, nausnica..

Pedikir - Cena: 800-1000 din.
Pedikir može biti estetski ili medicinski (rešavanje problema poput kurjih očiju i uraslih noktiju).

Manikir - Cena: 450 din.
Nega ruku, oblikovanje noktiju i uklanjanje zanoktica, uz lakiranje noktiju.

Masaža - Cena: 500-1000 din.
Masaža leđa ili celog tela uključuje i masažu ruku, vrata i tela sa obe strane. Prilagođava se potrebama i željama klijenata. Radi se relaks masaža celog tela ili parcijalna masaža leđa, ruku i vrata.

Parafinski tretmani lica i tela - Cena: 1800-2500 din.
Parafinski tretmani su namenjeni dubinskoj ishrani i regeneraciji kože i podrazumevaju nanošenje parafinskih pakovanja na određeni deo tela.

Biografija doktora: Ivana Koneska Kozmetičar - estetičar

Ivana Koneska je kozmetičar - estetičar

Ivana Koneska je kozmetičar - estetičar sa završenom srednjom školom za negu lepote u Beogradu. Iza sebe ima 15 godina rada u struci, u salonima u Novom Sadu, Beogradu i Banjaluci, nakon čega započinje samostalni rad.

Neprestano odlazi na usavršavanja, kongrese i seminare, u zemlji i inostranstvu. Za sve vrste tretmana koje obavlja završila je posebne obuke.

Pored svih vrsta kozmetičkih tretmana koje obavlja, klijentima daje i savete o nezi u tretmanskim i kućnim uslovima.

 

Zakazivanje pregleda

Ivana Koneska

Kozmetičar - estetičarMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Ivana

Bulevar Kneza Miloša 24
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Ivana

Bulevar Kneza Miloša 24
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Ivana Koneska, kozmetičar – estetičar, obavlja sve kozmetičke usluge, vrhunskom kozmetikom: kozmetički tretmani lica, anticelulit tretmani, masaža, depilacija, pedikir i manikir. Saveti za kućnu negu.

Kozmetički salon Ivana
Bulevar Kneza Miloša 24
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: