Jovana Debeljaković Medicinski tehničar kozmetičar – Poliklinika Nada Diva

Jovana Debeljaković Medicinski tehničar kozmetičar – Poliklinika Nada Diva

Poliklinika Nada Diva
Vase Stajića 25 - PRIZEMLJE
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Jovana Debeljaković Medicinski tehničar kozmetičar
Jovana Debeljaković kozmetičar

Medicinske usluge

Biografija doktora

Poliklinika Nada Diva, Novi Sad

Medicinske usluge

Kozmetički tretmani lica i tela
U kozmetičke tretmane lica i tela spadaju lifting kože mezonitima, radiotalasni lifting, mezoterapija, lipoliza, fileri, trajna laserska epilacija itd.

Laserska terapija
Terapije laserima različitih vrsta, za tretmane oboljenja kože i sluzokože i epilaciju.

Ultrazvučna kavitacija
Najnoviji tretman za tretiranje potkožnih masnih naslaga i celulita jeste ultrazvučna kavitacija. Specifična ultrazvučna frekvenca deluje na razgradnju masnih ćelija i pri tome ima selektivno delovanje samo na potkožno masno tkivo, bez oštećenja okolnih struktura. Tretmani se izvode jednom nedeljno, traju 40 do 60 minuta i bezbolni su.

Kriolipoliza
Kriolipoliza je neinvazivna procedura uklanjanja masnih naslaga, pri čemu se površine se tretiraju u trajanju od 3-30 minuta, uz praćenje izgleda i boje kože. Ovom metodom se vrši uklanjanje masnih naslaga na struku iznad bokova, na stomaku, leđima i ostalim delovima tela. Prilikom udara vazduha u kožu dolazi do vibromasaže koja je vrlo poželjna kako bi se ispraznila kapilarna mreža i mehanički pokrenuo limfotok. Efekat kriolipolize je progresivni gubitak do 3cm masnih naslaga nakon prvog tretmana.

Terapija akustičnim talasima
Nova metoda u fizikalnoj i estetskoj medicini jeste terapija akustičnim talasima. Kod vanzglobnog reumatizma šok talasi su rešenje za bol. Zvučni šok talasi su najsavremenija fizikalna terapija koja podrazumeva brze, kratkotrajne, pojedinačne fluktuacije akustične energije.

Biografija doktora: Jovana Debeljaković Medicinski tehničar kozmetičar

Jovana Debeljaković kozmetičar

Srednju medicinsku školu završila je u Novom Sadu 2003. godine, smer kozmetički tehničar, a dodatno završava smer medicinska sestra - tehničar. Zaposlena je za stalno u Poliklinici Nada Diva od 2005 godine, gde obavlja poslove medicinske sestre i kozmetičara, kao što su administracija, kozmetički tretmani lica i tela, laseroterapija. Poseduje sertifikate o završenim kursevima ultrazvučne kavitacije, kriolipolize i terapije akustičnim talasima u domenu estetike i rehabilitacije.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Nada Diva

Vase Stajića 25 - PRIZEMLJE
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Jovana Debeljaković, medicinski tehničar kozmetičar, u Poliklinici Nada Diva pruža usluge: kozmetički tretmani lica i tela, laserska terapija, kriolipoliza, ultrazvučna kavitacija, terapija akustičnim talasima.

Poliklinika Nada Diva
Vase Stajića 25 - PRIZEMLJE
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Preporuka strane: