Kavitacija – liposukcija bez skalpela

Voleli biste da se rešite ružnih masnih naslaga i celulita, ali na potpuno nerizičan način i sa efektima koji su vidni i dugotrajni? Rešenje za Vas je kavitacija – skidanje masnih naslaga bez skalpela, tzv. nehirurška liposukcija. Vaše butine, bokovi, bedra, trbuh, mišice, nema sumnje, mogu ponovo biti čvrsti i zategnuti, a koža glatka i bez dosadnenarandžine kore.

Savremeni kozmetički saloni obavljaju profesionalne tretmane kavitacije, koji će Vam pomoći da se bez muke, izgladnjivanja, napornih treninga i hirurškog stola oslobodite onog što kvari Vašu figuru. A kada sebi budete lepi, imaćete više samopouzdanja i volje za sve životne aktivnosti. Kavitacija je tretman kojem se podrgavaju i muškarci i žene, jer je bezbedan i daje pozitivne rezultate.

Kavitacija eliminiše masne naslage sa svih delova tela, a do vidljivog efekta deli Vas samo nekoliko tretmana. Potpuno je bezbolna i zdrava, te nema nikakve negativne posledice. Jedina posledica kavitacije biće Vaša vitka linija i čvrsto telo.

Bilo bi dobro da ovaj prate i drugi kozmetički tretmani kao što su limfna drenaža,radiofrekvenca i vakuum terapija, koje pospešuju protok oslobođenih masti i elastičnost kože, a koji se takođe obavljaju u ovom salonu.