Kavitacija – skidanje masnih naslaga

Mladi ste i lepi, puni elana, ali Vam se pojavio problem koji ne znate kako da otklonite. Imate celulit i masne naslage na telu i pored dugotrajne dijete. Vežbe i treniranje u teretani ne daju nikakve uočljive rezultate i dalje samo maštate da imate vitku liniju kao devojke sa reklame. Možda ste razmišljali o hirurškoj intervenciji, ali morate priznati da je to postupak koji za sobom nosi rizik i  moguće komplikacije. Potrebno Vam je nešto mnogo jednostavnije, a u isto vreme veoma efikasno.

Kavitacija je jedini postupak za skidanje masnih naslaga na telu bez operacionog stola i hirurških intervencija. Kavitacija je nehirurška liposukcija koja eliminiše masne naslage na stomaku, na bedrima, na bokovima. Potrebno je nekoliko tretmana kavitacijske terapije, da bi ste oblikovali zadnjicu i da bi se eliminisale masne naslage u obliku narandžine kore. Oblikovanje tela kavitacijom je zdrav način da postanete vitki i ta nehirurška liposukcija je siguran način za bezbolno oslobađanje celulita i masnih naslaga.

Jedina neprijatnost tretmana kavitacije je moguće kratkotrajno crvenilo kože, žeđ i slabost odmah nakon terapije, što se uspešno otklanja povećanim unošenjem tečnosti.