Kavitacija tela

Dosadni celulit i masne naslage pogađaju ne samo gojazne osobe, već i mlade i vitke žene. Vežbanje i zdrava ishrana svakako su dobar put ka dobroj liniji, ali najčešće su nedovoljni da biste se oslobodili neprijatne narandžine kore, koja se nazire ispod kože. Kavitacija je dokazani način za uklanjanje masnih naslaga i postizanje čvrste, zategnute kože.

salonima u Novom Sadu, u kojim se obavljaju tretmani kavitacije, objašnjavaju šta je kavitacija tela, kako se ona sprovodi i zašto je bolja od drugih načina borbe sa masnim naslagama.

Kavitacija masnog tkiva je, najkraće rečeno, nehirurška liposukcija, odnosno nehirurški tretman skidanja masnih naslaga. Poznata je i kao liposukcija bez noža, jer je bezbolna i sigurna alternativa onim invazivnim procedurama kojih se plašite ili su Vam neprijatne.

Bilo da Vam je potrebna kavitacija stomakakavitacija rukukavitacija nogu,kavitacija zadnjicebokova ili bedara, rezultati su zagarantovani. U većini slučajeva, tretman kavitacije smanjuje opseg tretiranog dela tela od 2 do 6 cm već posle prve intervencije.

Kavitacija je terapija za uklanjanje masnih naslaga i celulita koja ne zahteva anesteziju, ugodna je i apsolutno neškodljiva.

Ukoliko želite još bolje rezultate, poželjno je da se obavi kavitacija sa limfnom drenažom, radiofrekvencom i vakuum terapijom, koje pospešuju protok oslobođenih masti i elastičnost kože.

Oblikovanje tela kavitacijom bez anestezije, ožiljaka, nelagode i oporavka osvežiće Vas i dati Vam novu snagu.