Koenzim Q10 – Prirodni koenzim – Anafarm doo

Koenzim Q10 – Prirodni koenzim – Anafarm doo

Nedostatak koenzima Q10 u organizmu naročito se odražava na rad organa koji neprestalno funkcionišu i imaju visoke energetske zahteve (srce, mozak, bubrezi). Koenzim Q10 neophodan je činilac optimalnog funkcionisanja organizma, dobrog zdravlja, psihofizičke kondicije, vitalnosti i dugovečnosti.

Preparat KOENZIM Q10 možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama ili poručiti putem telefona 011/24 57 687 Anafarm doo Beograd. Takođe, na ovom broju možete saznati više o dijetetskim proizvodima koje Anafarm doo proizvodi.

Sajt:http://www.anafarm.org/

Koenzim Q10 – Prirodni koenzim

Preparat  Koenzim Q10 sadrži prirodni koenzim Q10 koji je najefikasniji oblik za nadoknadu manjka ovog koenzima u organizmu.

Preparat Koenzim Q10 prirodnog je porekla. Proizvodi se od najkvalitetnijih uvoznih prirodnih sirovina dobijenih biofermentacijom sa sadržajem od preko 99% čistog koenzima Q10 koji je identičan koenzimu Q10 koji se stvara u našem organizmu.

Na tržištu nalaze dve vrste preparata koenzima Q10. To su Koenzim Q10 prirodnog porekla (biokoenzim) koji je u potpunosti bioiskoristljiv. Druga vrsta je veštački koenzim Q10 sintetskog porekla koji je manje aktivan i slabije iskoristljiv u organizmu. Zbog svih navedenih prednosti i dokazanog efekta, pri odabiru preparata uvek se treba odlučiti za one koji sadrže prirodni Koenzim Q10.

Kome je namenjen Koenzim Q10?

Kao dodatak ishrani prirodni Koenzim Q10 preporučuje se osobama starijim od 35 godina, osobama izloženim stresu i psihofizičkom naporu, sportistima (zbog velikih energetskih potreba), kao i za stanja hroničnog umora i iscrpljenosti organizma.

Preparat ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje.