Korekcija vida laserom – Vidar Orasis Swiss Novi Sad

Korekcija vida laserom – Vidar Orasis Swiss Novi Sad

Živeti život bez naočara i sočiva, a videti dobro, to odavno nije samo pusti san. Međutim, sada je način na koji se do dobrog vida dolazi mnogo brži, lakši i bezbedniji!

Lasersko uklanjanje dioptrije se bezbedno obavlja i kod većih dioptrijskih grešaka, bilo da je u pitanju kratkovidostdalekovidost ili astigmatizam. Pomoću dva vrhunska lasera poslednje generacije, kao rezultat se postiže najbolji mogući vid, uz maksimalnu bezbednost za pacijente.

Korekcija vida laserom sada se bezbedno obavlja u očnoj bolnici Vidar Orasis Swis. Na vreme zakažite termin pregleda i obavite skidanje dioptrije  laserom, kontakt telefon na koji možete zakazti pregled:

{dugmeDoktora}

Operacija očiju uvek je delikatna, te bi korekcija vida laserom morala da se poveri najvećim stručnjacima, sa najviše iskustva. Korekcija dioptrije laserom u očnoj bolnici Vidar-Orasis Swis obavlja se po najmodernijoj metodi i spada u najbezbednije načine uklanjanja dioptrije.

Nije bitno da li vaš vid kvari kratkovidostdalekovidost ili astigmatizam; čak i ako je vaša dioptrija prilično velika, ona može biti uspešno smanjena, a vama vraćen oštar vid!

Lasersko uklanjanje staračke dalekovidosti obavlja se Supracor Lasik metodom, nakon čega se osobe sa obvim problemom, koji se javlja već posle 40. godine života, u potpunosti oslobađaju naočara, i na daljinu i na blizinu.  Lečenje staračke dalekovidosti ovim putem dovodi do najboljih mogućih rezultata.

Laserska korekcija dioptrije jedini je metod koji vam može omogućiti potpuno smanjenje dioptrije i vratiti Vam užitak dobrog vida, a bez korišćenja očnih pomagala. Kada se odlučite za laserske operacije oka, važno je da odaberete siguran, inovativan metod i potvrđene stručnjake.

Korekcija vida laserom je potpuno bezbolna intervencija, oporavak je kratak, a stručnjaci koji operacije vida obavljaju potvrđeni u svetu.