Kozmetički saloni Novi Sad – Kozmetički salon Sensi Skin

Kozmetički saloni Novi Sad – Kozmetički salon Sensi Skin

Kozmetički salon Sensi Skin
Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dobrodošli:
Upoznajte doktore i zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Kozmetički salon Sensi Skin, Novi Sad

Upoznajte doktore i zakažite pregled

Nataša Burka, estetičar kozmetičar Novi Sad

Nataša Burka
Viši estetičar kozmetičar

Klasični tretman lica, Specijalni tretman lica, Fitopiling, Polutretman lica, Hidratacija lica, Laseroterapije, Mezoterapija bez i...

Zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Biti negovan, lep, zdrav i opušten danas je stvar životnog stila i sopstvenih odluka da svom životu dodamo maksimalan kvalitet. Posvetiti vreme sebi i nečemu što će vam prijati i koristiti svakako doprinosi da se bolje osećate, budete uspešniji na svim poljima i, samim tim, i zadovoljniji.

Kozmetički salon i studio za negu lepote Sensi Skin, u Novom Sadu, mesto je na kojem se možete opustiti u prijatnom ambijentu i umirujućoj atmosferi i prepustiti rukama stručnjaka. Na raspolaganju su brojni, najsavremeniji kozmetički tretmani, a pri odabiru odgovarajućeg za vas možete se konsultovati sa kozmetičarem i stručnjacima različitih usmerenja.

Koriste se isključivo vrhunski profesionalni preparati svetskih brendova, a tretmane obavljaju školovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom - strukovni estetičar - kozmetičar Nataša Burka, uz saradnju sa dermatologom, nutricionistom, fizioterapeutom...

NEGA LICA

 • Klasičan kozmetički tretman lica uz korekciju obrva
 • Polutretman lica (brzinska regeneracija u roku od 35 minuta)
 • Biološki specijalni tretmani lica - uključuju tretmane regeneracije, hidratacije, ishrane, oksigenacije, anti-age-a, kombinacija napravljena za vaš tip kože
 • Kolageno indukovana terapija - regeneracija, revitalizacija, anti-age-a ili uklanjanje ožiljaka
 • Tretmani kože lica sa aknama - sanacija infekcije i smirivanje upalnih procesa, uklanjanje  ožiljaka kao posledica akni - saradnja sa dermatologom
 • Tretman kože oko očiju - ublažavanje bora, podočnjaka i sl.
 • Mezoterapija - mezoterapija bez igle, dermaroler, dermapen
 • Radiotalasni lifting - neinvazivni tretman za podmlađivanje
 • Estetsko-dermatološke procedure - dermalni fileri, Botox, mezoniti, lipoliza, mezoterapija lica i tela, PRP krvna plazma  - popunjavanje bora, korekcija usana, podmlađivanje, reoblikovanje tela, redukcija masnih naslaga itd.
 • Jačanje mišića lica strujama
 • Ultrazvučno čišćenje lica
 • Detaljna analiza kože aparatom i pregled sa savetima za negu
 • Korekcija obrva
 • Japansko iscrtavanje obrva - metoda kojom se podstiče prirodan izgled dlaka različitih dužina i debljina. Ovakva metoda iscrtavanja obrva ne stvara efekat večernje šminke već uklanja nedostatke prirodnih obrva i daje njihov prirodan izgled.Osim ovih tretmana u Sensi Skin kozmetičkom salonu rade i ostale tretmane kao što je: hidratacija, revitalizacija, regeneracija i anti-age tretmane.
  GREEN PEEL TRETMAN- Green Peel je biljni organski tretman za regeneraciju kože koji je prilagodljiv različitim tipovima kože. Idealan je za podmlađivanje, ujednačavanja pigmentacija, vraćanje tonusa, sužavanje pora, redukaciju strija, tretman opuštene kože i drugo.
  Green Peel Fresh Up - tretman za rešavanje problema umorne kože
  Green Peel Energy - pomaže u redukovanju nepravilnosti nastalih starenjem kao i nečistoća, ožiljaka i poremećaja pigmentacije
  Green Peel Classic - Regeneracija - obnavljanje kože sa efektom perutanja
  Pored ovih tretmana u ponudi su Green Peel Beauty tretman kao i Green Peel polutretmani.

NEGA RUKU

 • Klasičan manikir - nega zanoktica, oblikovanje noktiju i lakiranje
 • Spa manikir - složena nega ruku, relax tretman
 • Gel-lak (trajni lak) - tretman noktiju bez oštećenja nokatne ploče nakon skidanja
 • Jessica GELeration gel lak - NOVO!!!

Svi tretmani za negu ruku rade se preparatima profesionalne nemačke firme Trosani.

NEGA NOGU

 • Estetski pedikir - relaks i estetika
 • Medicinski pedikir - rešava probleme na stopalima, kao što su urasli nokti, gljivična oboljenja, kurje oko i sl. Takođe, radimo i protetiku nokta za sve one koji usled gljivičnog oboljenja imaju nedostatak nokta!

Svi tretmani za negu nogu rade se preparatima nemačkog medicinskog brenda Laufwunder.

NEGA TELA

 • Anticelulit tretmani i terapije - kombinacija aparata, manuelnih tehnika masaže i pakovanja, saradnja sa nutricionistom.
 • Tretmani za uklanjanje strija - mezoterapijskim procedurama
 • SHR laserska epilacija - najsavremenija trajna epilacija za  efikasno uklanjanje neželjenih dlačica laserskom epilacijom SHR i IPL metodom.

MASAŽA

Masaža tela uvek prija, bilo da je u cilju relaksacije ili otklanjanja bolnih stanja. U ovom salonu masaže obavljaju visokoškolovani fizioterapeuti sa dugogodišnjim iskustvom, a koriste se i tehnike laseroterapija, ultrazvučna terapija i individualne vežbe.

NOVO u programu Sensi Skin kozmetičkog salona je Mederoterapija - koja predstavlja poseban vid masaže oklagijama .Ovakav vid masaže radi se radi stimulacije limfne drenaže što je prvi korak u borbi protiv celulita. Tretman se preporučuje radi opuštanja tela i uma, stimulaciju limfnog sistema, ubrzavanje metabolizma, razbijanje celulita i drugo.

Estetsko- dermatološke, anti- age procedure i konsultacije vrši dr Kristina Davidović, licencirani edukator Svetske anti- ageing asocijacije u Srbiji, te se uvek možete javiti za savete i nedoumice.

Nega lica i tela nikada nije bila dostupnija i bliža. Potrebno je samo da odlučite da sebi priuštite ono što sasvim sigurno zaslužujete, a to je da budete lepši i negovaniji i da se osećate bolje u svojoj koži!

Izaberite doktora i zakažite pregled

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Kozmetički salon Sensi Skin, u Novom Sadu, mesto je na kome se obavljaju kozmetički tretmani lica i tela, masaža, manikir, pedikir itd, od strane školovanih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom.

Kozmetički salon Sensi Skin
Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Izaberite doktora i zakažite pregled

Preporuka strane: ,