Kozmetički saloni Novi Sad – Kozmetički salon Tina – S

Kozmetički saloni Novi Sad – Kozmetički salon Tina – S

Kozmetički salon Tina - S
Bulevar Oslobođenja 20, sprat IV, stan 16
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dobrodošli:
Upoznajte doktore i zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Kozmetički salon Tina - S, Novi Sad

Vrste medicinskih usluga

Koliko god godina da imamo, čime god da se bavimo, kojeg god pola da smo - svima nam je potrebno nešto što će nam podići samopouzdanje, ulepšati nas, eliminisati ili znatno umanjiti zdravstveni problem i nagnati nas da se malo opustimo i učinimo nešto za sebe.

Korisno je znati da postoji jedan prijatan kutak u kojem će vam dve stručne i ljubazne dame pomoći da sinete punim sjajem, i spolja i iznutra! To je kozmetički salon Tina - S, u Novom Sadu, na Bulevaru Oslobođenja.

Tijana Simić, maser i kozmetičar i Marina Stojanović, kozmetičar - estetičar, imaju veliko znanje i dugogodišnje iskustvo. Uz to, poseduju sposobnost da se osetite potpuno relaksirano i da uživate u vrhunskim profesionalnim tretmanima za lice, dušu i telo.

Svi saloni lepote imaju neki svoj stil. Ovde se dolazi sa poverenjem. Na preporuku. Po stručni savet, koji vam pomaže da i vaša kućna nega bude vrhunska. Na kafu ili čaj, lagan razgovor i tretman po vašem odabiru, koji će vam uliti novu snagu i lepotu.

PROFESIONALNI KOZMETIČKI TRETMANI LICA

Vaše lice trpi sve kroz šta prolazite i na njemu se sve očitava: umor, godine, stres, briga, napetost... Profesionalna nega lica došla je do tog stadijuma da profesionalni kozmetički tretmani lica zaista mogu da eliminišu neke od tih tragova i maksimalno osveže vaš izgled. Kozmetičarka u salonu Tina - S obavlja sledeće tretmane lica:

 • Klasično čišćenje lica - osnovni tretman lica za čišćenje i osveženje, uz piling, masku i kremu prema tipu kože
 • Ultrazvučno čišćenje lica - dubinsko čišćenje i piling lica pomoću UZ talasa
 • Radiotalasni lifting lica - tretman podmlađivanja lica sa brzim rezultatima
 • Hemijski pilinzi lica - tretmani za podmlađivanje i uklanjanje neželjenih pojava na koži lica
 • Mezoterapija lica - tretman za revitalizaciju, zatezanje i podmlađivanje kože lica
 • Dijamantska mikrodermoabrazija - tretman za kožu sa proširenim porama, mrljamai aknama, dobra i kao antiage tretman
 • Masaža lica hranljivim kremama
 • Farbanje i korekcija obrva

TRETMANI BIOPTRON LAMPOM

Tretmani Bioptron lampom poznati su kao svetlosna terapija, koja dokazano pomaže za zarastanje rana, obnavljanje tkiva, jačanje odbrambenog sistema organizma, poboljšanje mikrocirkulacije, stimulisanje regenerativnih i reparativnih procesa u celom organizmu, olakšanje intenzivnog bola, sportske povrede, zapaljenje sinusa, prehlade, glavobolja, bol u leđima. Bioptron terapija daje izuzetne i brze rezultate.

Bioptron kolor terapija deluje na čakre. Zdravlje zavisi ne samo od ravnoteže naših fizičkih, već i emotivnih, mentalnih i duhovnih potreba. Princip kolor terapije delovanjem na čakre bazira se na pretpostavci da su boje povezane sa sedam glavnih čakri, spiritualnih centara našeg organizma koji se nalaze duž kičme. Primenom odgovarajuće boje, dolazi do poboljšanja i uspostavljanja ravnoteže.

MASAŽA

Kada se vašeg tela lati vrhunski maser, koji ume da proceni šta vam prija, nesumnjivo će vam svaki susret sa njim biti željno iščekivan. Masaža je toliko potrebna za zdravlje vaše psihe i tela, da bi trebalo da bude obavezna svakom čoveku. Masaža pomaže i kod zdravstvenih problema kao što su bol u leđima, celulit ili jaka psihička napetost. Ona će vam prouštiti trenutke koje zaslužujete, trenutke odmora i opuštanja. Profesionalna maserka iz salona Tina - S obavlja sledeće vrste masaže:

 • Relaks masaža - masaža celog tela, za opuštanje tela i uma
 • Anticelulit masaža - masaža delova tela sa celulitom
 • Terapeutska masaža - masaža koja se obavlja na bolnim delovima tela
 • Masaža čokoladom
 • Refleksologija stopala - masaža stopala, uz pritiskanje akupresurnih tačaka koje su povezane sa određenim organima
 • Relaks masaža + tretman bioptron lampom - kombinacija tretmana za osobe sa bolovima

Uživanje u masaži nadopunjuje i aromaterapija, koja odabirom adekvatnih mirisnih nota još više opušta vaš nervni sistem i pričinjava vam još jače zadovoljstvo.

TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE I ANTICELULIT TRETMANI

Višak kilograma i celulita jedan je od najrasprostranjenijih problema današnjice. Srećom, postoje zaista dobri i efikasni anticelulit tretmani, kao i tretmani za mršavljenje. Neki od njih obavljaju se i u ovom salonu:

 • Radiotalasni lifting tela - najefikasniji anticelulit tretman, bezbolan i bezbedan, za uklanjanje celulita sa ruku, stomaka, nogu ili zadnjice
 • Kavitacija - nehirurški tretman za uklanjanje masnih naslaga sa stomaka, bokova, bedara, zadnjice, unutrašnje strane kolena i ruku, sa brzim rezultatima
 • Termo ćebe - tretman za mršavljenje, smanjenje celulita i detoksikaciju

Dovedite svoju figuru do savršenstva uz pomoć profesionalnih tretmana za telo.

MANIKIR

Uredne i lepe ruke, kao i nokti kakve ste oduvek želeli, sada su lako dostupni.

 • Izlivanje i nadogradnja noktiju
 • Gel lak
 • Ojačavanje noktiju
 • Klasičan manikir i parafinsko pakovanje

PEDIKIR

Vaša stopala zaslužuju pažnju. Zaslužuju da budu negovana i lepa, ali i da se rešite eventualnih problema. U ovom salonu lepote, usluge pedikira su na izuzetnom nivou, a klijenti se uvek rado vrate. Možete odabrati:

 • Estetski pedikir
 • Medicinski pedikir
 • Masaža stopala
 • Spa pedikir (sa maskama za stopala)
 • Gel lak
 • TRAJNA ŠMINKA
  Trajna šminka vam obezbeđuje svež, prirodni izgled, pomoću bezbedne metode.
 • Japanska metoda iscrtavanja obrva - ubacivanje pigmenta oštricom koja podstiče prirodni izgled dlaka različitih dužina i debljina.
 • Permanentni make up obrva, kapaka i usana - brzo i bezbedno ulepšavanje lica, koje za rezultat ima zapanjujući, ali prirodan izgled

Uz trajnu šminku vi štedite vreme duži vremenski period, jer ne morate svakodnevno da se šminkate.

PROFESIONALNO ŠMINKANJE
Profesionalna šminka ističe vašu prirodnu lepotu, a sakriva estetske mane koje imate. Profesionalno šminkanje obično se bira za važne prilike, ali ova usluga može ulepšati vaš dan kad god vi to poželite.

NADOGRADNJA SVILENIH TREPAVICA
Sada svi mogu imati duge, guste i očaravajuće trepavice, koje nisu nimalo neprijatne. Nadogradnja svilenih trerpavica obezbeđuje vam trepavice koje su elastične, lake i savitljive. Prirodan izgled i upečatljiva lepita savršen su okvir za vaše lice. Samo stavljanje svilenih trepavica ne nosi apsolutno nikakve neprijatnosti. Na prirodnu trepavicu se lepi svilena trepavica i ona vremenom otpada zajedno sa vašim trepavicom, a vi uživate u savršenom efektu!

DEPILACIJA
U salonu se vrši depilacija hladnim voskom, a koja će precizno ukloniti neželjene dlake sa svih područja sa koji želite da se uklone. Efekti su preciznost i dugotrajnost.

Kvalitetu tretmana u ovom salonu, pored stručnosti osoblja, doprinosi i sjajna kozmetika - Dr Temt, Afrodita i prirodna kozmetika Ela. Od pigmenata za trajnu šminku koristi se Bio evolution, a od ampula za mezoterapiju Fusion.

U salonu su leste akcije sa popustima za razne tretmane. Jedna kategorija ima stalne pogodnosti na sve tretmane, a to su trudnice.

Izaberite doktora i zakažite pregled

Zakazivanje pregleda



Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Tina - S

Bulevar Oslobođenja 20, sprat IV, stan 16
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Tina - S

Bulevar Oslobođenja 20, sprat IV, stan 16
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Kozmetički salon Tina – S, u Novom Sadu, mesto je na kome se obavljaju kozmetički tretmani lica i tela, masaža, manikir, pedikir itd, od strane školovanih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom.

Kozmetički salon Tina - S
Bulevar Oslobođenja 20, sprat IV, stan 16
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Izaberite doktora i zakažite pregled

Preporuka strane: ,