Krema za podmlađivanje – revolucija u kozmetici

Zašto bi za Vašu kožu bilo jedino rešenje bolna mezoterapijahijaluronski fileri ili botox? Pre nego što se odlučite za taj vid podmlađivanja, morate znati da je u Sjedinjenim Američkim Državama, nadzorni organ FDA, salonima u kojima su zastupljeni ovakvi tretmani za lice, poslao dopis u kojem stoji da ni bezopasnost, kao ni efektivnost takvih injekcija nije ni naučno, ni klinički dokazana. Međutim, naše žene, nemajući dovoljno saznanja o kontraindikacijama tih procedura, i dalje bitaju potkožne injekcije, u cilju podmlađivanja. Za većinu žena te procedure su prava noćna mora.

Naravno, ovi kozmetički tretmani nisu jedino rešenje da biste došli do mlađe i lepše kože. U kozmetici se dogodila prava revolucija, kao odgovor na bolne injekcione procedure. Naime, Babor je, u saradnji sa nemačkim hirurgom plastičarom, Majklom Konigom, razvio posebnu liniju koja se prvenstveno zasniva na izuzetno visokoj koncentraciji aktivnih supstanci, jer su vidljivi i brzi rezultati prioritet.

Dr. Majkl Konig rođen je 24. avgusta 1966. godine. Na Munster Univerzitetu studira medicinu, gde diplomira na klinici za kardio-hirurgiju. Kasnije njegovo usmerenje postaje plastična i estetska hirurgija, pri ćemu se usavršava širom sveta, u SAD, Švedskoj, Francuskoj i Švajcarskoj. Njegova specijalnost je korekcija kapaka, laserske aplikacije,podmlađivanje kože, a njegova je i poslednja inovacija: SDP-lift – bezbedna alternativa klasičnim velikim liftinzima lica sa brzim oporavkom i jednako dobrim rezultatima.

Babor istraživačka laboratorija razvila je Doctor Babor Derma-Cellular, novi asortiman preparata, koji pružaju nežnu alternativu estetskim zahvatima. Derma-Cellular je idealno rešenje za efikasno tretiranje posebnih kozmetičkih zahteva, a postiže rezultate veoma bliske onim u estetskim zahvatima.

Iz cele linije favorit je Derma Cellular Collagen Booster Cream koji restruktuira kožu veoma visokim procentom hijaluronske kiseline i specifičnim sastojcima koji podstiču stvaranje kolagenske mreže. Ova krema je u prošloj godini bila naprodavanija krema, a u ovoj godini je dobila pojačanje u obliku novog aktivnog koncentrata – Hyaluronic Collagen Booster Fluid. Sadrži veliku količinu hijaluronske kiseline koja ispunjava bore iznutra, hidrira kožu i pruža joj punoću i elastičnost. A specifičan kompleks peptide podstiče stvaranje kolagena i učvršćuje potporu sprečavajući pojavu novih bora. Upotrebom ova dva proizvoda rezultati su zaista brzo vidljivi i izuzetno dugotrajni, a što je najvažnije do njih se dolazi bezbolno.

Nega lica i tela, koju, pre svega, čine nehirurški estetski tretmani i preparati, zasniva se onom najprirodnijem, kako biste i najbezbolnije vratili jedrinu i svežinu svojoj koži. Ukoliko želite da proverite kakvi su to tretmani i preparati, kozmetički salon za negu lica i tela Bourjois rado će Vas posavetovati šta da izaberete.