Lečenje akni algama

Akne su najozbiljniji problem, kada je u pitanju spoljašnji isgled mladih ljudi. Međutim, nova naučna istraživanja daju nadu za trajno rešenje ove neprijatnosti. Do sigurnog izlečenja akni dovodi ekstrakt morskih algi, čija efikasnost je dokazana u labaratorijskim istraživanjima.

Alge protiv akni, bubuljica, crvenila, fleka

U sastavu morskih algi nalazi se dragoceni aktivni sastojak, koji pomaže u borbi sa ožiljcima na koži, jer smanjuje njenu masnoću, čime smanjuje i akne i bubuljice. Naučnici su otkrili da je ekstrakt morskih algi efikasniji nego kozmetička sredstva za umivanje, pilinzi, gelovi za problematičnu kožu od najpoznatijih kozmetičkih firmi. Dakle, svaka dosadašnja krema protiv aknimaska protiv aknilosion protiv akni, kao i svi drugi preparati protiv akni i bubuljica, padaju u senku. Lečenje akni algama dovodi do njihovog potpunog izlečenja.

Zahvaljujući ekstraktu algi, nestaju flekice i bubuljice, ali i upalni procesi površinskog sloja kože i crvenilo kože. Vidno poboljšanje je uočljivo već posle četrnaestodnevne primene. Profesor Enco Berardeska, vodeći stručnjak dermatološkog instituta San – Galijano (Italija), izjavio je da novi preparat nema nikakve kontra efekte. Očekuje se da će ekstrakt morskih algi postati veoma popularan, zahvaljujući svojoj efikasnosti i prirodnom poreklu. Akne su konačno izgubile borbu!

Nega lica + biološki tretman lica

Kozmetički tretman lica sa algama, pomoću kojeg ćete se rešiti akni, bubuljica,crvenila i fleka, obavlja kozmetički salon Bourjois. U ovom salonu, u toku je jesenja akcija, koja će trajati do 10 oktobra 2010. godine. Ako želite da Vam profesionalna nega lica ulepša kožu, lik i sveukupni osećaj, pa odaberete neku od terapija, kao poklon dobijate biološki tretman lica. Iskoristite  jedinstvenu ponudu, gde za cenu jednog, dobijate dva visokokvalitetna tretmana lica.

Učinite nešto za sebe, svoju lepotu i samopouzdanje. Tome će neizostavno doprineti lečenje akni ili drugi tretmani lica u salonu Bourjois.