Lifting lica i vrata laserom

Za podmlađivanje kože licavrata i dekoltea, uz istovremeno lečenje ožiljakakapilara i strija, sve češće se primenjuju laseri, kao najbolja metoda lečenja koju koriste dermatologija estetska  hirurgija. Ali nije svejedno kojim laserom se tretiraju određeni problemi na koži. Poliklinika Nada Diva predlaže lifting laserom koji je pouzdan, efektan i ima niz prednosti.

Uz pomoć najsavremenije frakcionisane tehnologije lasera dobijamo brze rezultate, uz oporavak kože u roku od 24 sata, za razliku od dosadašnjih hirurških lasera, koji su odjednom skidali čitav sloj kože i ostavljali crvenilo i krastice duže vreme. Naime, kada se obavlja laserski liftingfraxel laser pravi mnoštvo ranica na koži, koje su nevidljive, jer se nalaze u dermu.

Na taj način, omogućava se brza epitelizacija, uz istovremenu stimulaciju kolagena, što rezultira lifting efektom i popunjavanjem i poravnanjem ožiljaka i strija. Ožiljci od akni se smanjuju za oko 50% nakon četiri tretmana, a laser strije vidno popravlja već posle dva tretmana. Ovakav lifting licavrata dekoltea laserom poželjno je započeti u jesenjem periodu i tretmane nastaviti do leta.

Fraxel Er Yag laser ima veliku preciznost u radu, jer se promene skidaju sloj po sloj, mereno u mikronima. Er Yag laser takođe funkcioniše i kao hirurški laser i koristi se za uklanjanje keratozabradavica i svih drugih benignih promena na koži. Ove tretmane mogu obavljati isključivo lekari u lekarskim ustanovama, a to važi i za sve ostale medicinske lasere.

Kada se odlučite za brzo i lako podmlađivanje i ulepšavanje, uz uklanjanje ožiljakastrijakapilara, keratoza i bradavica, obratite pažnju gde zakazujete laserski lifting. Savremen i bezbedan lifting lica i vrata laserom obavlja poliklinika Nada Diva.