Maderoterapija – masaža oklagijama

Maderoterapija – masaža oklagijama

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Ivana

Bulevar Kneza Miloša 24
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Ivana

Bulevar Kneza Miloša 24
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pripremite Vaše telo za leto, predahnite od užurbanog načina života i prepustite se čarima masaže u Kozmetičkom salonu Ivana. Trenutno najtraženija masaža među ženama koje se bore sa celulitom je maderoterapija – masaža oklagijama. Ova masaža je najefikasnija metoda oblikovanja tela i uklanjanja celulita.

 Maderoterapija – masaža oklagijama

Maderoterapija ili kako se ona popularno naziva masaža oklagijama je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta. Oni čine terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Maderoterapija predstavlja znatno dublji vid masaže i namenjena je osobama koje imaju masne naslage, višak vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom.

Kako se izvodi masaža?

Masaža oklagijama izvodi se specijalno dizajniranim oklagijama, rolerima i drugim anatomski izgrađenim elementima koji su napravljeni od drveta, što čini ovu vrstu masaže potpuno prirodnom.

Na delove tela koji su zahvaćeni masnim naslagama i celulitom, lokalizovanim na nogama, bedrima i stomaku, pritiskom drvenih elemenata na telo serijom pokreta, stimuliše se intezivna limfna drenaža, oslobađanje nagomilanih toksina i podstiče metabolizam na sagorevanje masti.. Na takav način razbija se uporan celulit, i omogućava se ravnanje tzv. pomorandžine kore.

 Oklagije koje se koriste za masažu, dizajnirane su tako da se prilagođavaju različitim delovima tela. Oklagije su napravljene od drveta te je ova masaža

 • 100 % prirodna
 • 100 % neinvanzivna
 • 100 % bez kontraefekata

Drvene oklagije koje se koriste u maderoterapiji potpuno neinvazivno stimulišu svaki deo vašeg tela. Maderoterapija se preporučuje za:

 • Opuštanje tela i uma
 • Stimulaciju limfnog sistema
 • Eliminaciju toksina
 • Ubrzanje metabolizma
 • Razbijanje celulita
 • Sagorevanje masti
 • Tonus i zatezanje
 • Redukciju obima tela

Tretman traje oko 45 minuta, a preporučuje se serija od 10 tretmana. Obično se preporučuje da tretman počne nakon završetka ciklusa. Svaka žena očekuje da se prvi rezultati vide odmah, međutim, kod ovakve masaže rezultati se mogu videti posle par masaža. Za dugoročne efekte u zavisnosti od tipa i količine celulita i masnih naslaga preporučuju se 1-3 serije u toku godine. Masaža oklagijama ne preporučuje se trudnicama, dojiljama ni osobama sa izraženim venama i kapilarima.

Neka masaža bude sastavni deo Vašeg života! Više informacija kao i zakazivanje tretmana pogledajte na stranici Kozmetički salon Ivana.

Kozmetički salon Ivana
Bulevar Kneza Miloša 24
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: