Mezoterapija lica i tela u Aluni

Smeh ulepšava lik i produžava život. Ne ustručavajte se da se osmehnete zato što Vam se pojavljuju bore. Mezoterapija lica i tela, pomoću igala, u salonu lepote Aluna, pomoći će Vam da se smejete i budete srećni u svojoj koži, jer je moderna medicina u službi Vaše lepote!

Mezoterapija lica i tela je savremena metoda kojom posebno edukovani i sertifikovani lekari specijalnim iglama aplikuju koktele aktivnih supstanci u površinske i dublje slojeve kože, u cilju njene revitalizacije, zatezanja i podmlađivanja, poboljšanja teksture i hidracije. Aplikovane supstance povećavaju ćelijsku aktivnost, stimulišu sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, što  čini kožu vidno mlađom, zategnutom, blistavom i zdravom. Sama metoda mezoterapije je minimalno invazivna, gotovo bezbolna, i predstavlja nezamenljivo oruđe u domenu estetske medicine i kozmetikologije.

Lipoliza predstavlja poseban vid mezoterapije, gde se lipolitičke materije – razbijači masti, aplikuju direktno u masno tkivo, razgrađujući ga. Zato lipoliza opravdano nosi i nazivnehirurška liposukcija. Lipolizom se postiže značajno smanjenje telesnog obima, a kako omogućava ciljano dejstvo na željene regije, omogućava skulpturiranje tela, kakvo se uglavnom ne može postići dijetama i vežbanjem.

Ako želite da Vaš osmeh i figuru do savršenstva dovede mezoterapija lica i tela, salon Aluna Vam je na raspolaganju za sva pitanja.