Mezoterapija – metoda za podmlađivanje kože

Starenje je nešto čemu niko od nas ne može pobeći. Ono što, međutim, možemo učiniti, jeste uklanjanje dokaza, koji su svakako najevidentniji na našoj koži. Mladolikost više nije nedostižan cilj. Potrebno je samo odabrati adekvatan način da svom izgledu oduzmete nekoliko godina.

Jedna od najdelotvornijih metoda podmlađivanja kože jeste mezoterapija. U pitanju je mikroinjekciono ubacivanje hijaluronske kiseline i vitaminskih koktela, što vrlo efikasno podmlađuje i zateže kožu lica, vrata i dekoltea.

Ova metoda je savršena i za tretiranje celulita, kao i za lokalne masne naslage u predelu stomaka, pojasa, bedara, natkolenica, nadlaktica i podvaljka (tzv. lipoliza). Možete se opredeliti za francusku metodu, pri čemu je potrebno da na tretman dolazite 4 puta na po dve nedelje, ili za rusku metodu, gde se mezoterapiji izlađete jednom nedeljno.

Kada koža Vašeg lica, vrata i dekoltea bude glatka i zategnuta, a Vaše telo čvrsto i bez celulita, automatski ćete se bolje i privlačnije osećati, što daje sjajan osećaj samopouzdanja. Sa samopouzdanjem dobijate više energije za svakodnevne aktivnosti, a život zaista postaje lepši i uzbudljiviji. I ko onda sme da tvrdi da se ne može stati na put godinama?

Za zakazivanje mezoterapije obratite se poliklinici Nada Diva.