Na razgovoru kod psihoterapeuta – Neuropraxis Novi Sad

Na razgovoru kod psihoterapeuta – Neuropraxis Novi Sad

Psihoterapija je postala potreba , a često i jedino moguće rešenje brojnih problema u životu. Nekada se smatralo da je psihoterapija samo za osobe sa mentalnim poremećajima (za psihijatrijske pacijente).

Na razgovoru kod psihoterapeuta na osnovu pitanja koja Vam postavlja, utvrđuje šta je u osnovi problem zbog kojeg ste se javili, i nakon razgovora u saglasnosti sa vama predlaže način na koji taj problem treba da rešite.

Novo vreme,moderan i brz način života, dovodi  čoveka u mnoge probleme. Često se gubi verbalna komunikacija između ljudi, javljaju se  egzistencijalni  problemi, osobe su često emotivne, ne razumeju druge ljude niti oni razumeju njih, nema empatije, dolazi do  promene raspoloženja, nedostatka volje, ne mogu efikasno da donose odluke, stalno su napeti, nervozani, možda  agresivni, loši rezultati na radnom mestu …

Kada se osoba  oseća loše iz znanih ili neznanih razloga, kada je u nekom neskladu sa sobom ili okolinom, ako pokušava da nešto postigne ne postiže,ako želi sebe da unapredi  a ne zna kako, ako  nedostaje inicijativa, volja,kada njegovo ponašanje nije u skladu sa realnošću i ograničava ga, ako ne može da  ostvari svoje ciljeve,takva osoba treba da potraži pomoć psihoterapeuta.

Psihoterapeut vas vodi kroz proces promene na najbezbolniji način, pružajući Vam podršku, razumevanje, svoje znanje i veštine, kako bi počeli  da živite kvalitetnijim životom.

Ostvarite Vaše potencijale, oslobodite se stresa, vratite veru u sebe i osmeh koji će zablistati na vašem licu. Zakažite razgovor sa nekim ko će vas razumeti i ko će vam pomoći u prevazilaženju problema. Uvek smo dostupni za vas, Neuropraxis Novi Sad, kontakt telefon 021/54 95 90, 063/54 01 55.