Nega noktiju u Aluni

Ono što mnogo govori o osobinama muškarca ili žene, su nokti na rukama.  Aluna kozmetički salon, sa timom stručnjaka, u vrhunski opremljenim salonima, pomoći će Vam da ulepšate deo tela koji je veoma uočljiv u komunikaciji sa svetom. Tim stručnjaka, za savršenu lepotu noktiju, koristi visokokotirane i svetske brendirane trendove.

Lakovi za nokte

Jessica, internacionalni Nail Care lider u nezi noktiju, inspirisana ljubavlju prema modi i pariskoj eleganciji, ove sezone stvorila je unikatnu ženstvenu kolekciju neutralnih boja lakova za nokte. Kao najglamuroznije žene sveta, ova nova paleta boja komplimentira svim modnim trendovima. Asortiman od 6 lakova nazvan Carte Blanche, daje ženama perfektnu paletu sofisticiranih boja, tako da mogu istražiti sopstveni stil.

Dugotrajno lakiranje

Takođe, kozmetički salon Aluna Vam može pružiti posebnu negu noktiju sa sistemom dugotrajnog lakiranja. Dugotrajni lak za nokte GELeration je dobijen ukrštanjem laka za nokte i gela, a prednost mu je u kombinaciji smola i polimera koji štite prirodne nokte. Kao i ostali Jessica proizvodi  GELeration lakovi su bez formaldehida, toluena i DKP-a. GELeration lakovi se aplikuju na prirodne nokte tehnikom lakiranja, dok je postupak sušenja unapređen sa sušenjem u UV lampi. Ovaj jedinstveni Jessica lak-gel u boci možete pronaći u 56 nijansi, a njegova postojanost od 3-4 nedelje omogućiće damama čvrste i sjajne nokte, bez listanja i skidanja boje. Nakon tri nedelje možete da ga odstranite sa nokta otapanjem za samo par minuta. Uživajte u prednostima tehnologije sa kozmetičkim salonom Aluna.

Novi ambijent Aluninog salona

Parisienne je kozmetički salon sa novim izgledom u ulici Bulevar oslobođenja na broju 82. Funkcionalnost, dizajn i znanje su kratak opis salona Parisienne. U novom ambijentu pružiće Vam  usluge nege ruku i stopala, usluge nadogradnje noktiju gelom ili akrilom,  te uslugu dugotrajnog lakiranja. Pored klasične depilacije toplim i hladnim voskom, kozmeričari su edukovani za depilaciju šećernom pastom. Salon radi svaki dan u nedelji a ujedno je i prodajno mesto preparata Jessica i Cuccio koji nude široki spektar proizvoda za negu ruku, stopala i lakova za nokte.

Neka nega noktiju u salonu Aluna i Parisienne bude vrhunska.