Nehirurško reoblikovanje lica i tela

Mezoterapija

Mezoterapija je medicinski metod, veoma popularan u svetu. To je procedura gde se aktivne lekovite supstance direktno ubrizgavaju u mezoderm (srednji sloj) pri čemu se koriste mikro igle. Kokteli se ubrizgavaju po svetski priznatim standardima. Mezoterapija ima široku primenu: na telo, lice, podbradak, vrat i dekolte.

Soft Liquid Lift

Soft Liquid Lift je nehirurški face lift, intervencija se obavlja u lokalnoj anesteziji, prirodni materijali, koje je koža vremenom izgubila, ubrizgavaju se mikro iglicama i koži se vraća prirodni volumen i ista jedrina, a gube se:

  • bore oko usana
  • koriguju se pali uglovi usana
  • usnama se vraća jedrina
  • nabori na bradi i oko brade
  • usekle nazolabijalne brazde
  • tamni kolutovi oko očiju
  • koži se vraća jedrina

Lipoliza

Često se dešava da neko postigne gubitak kilograma i željenu težinu, ali na kritičnim mestima uvek ostaju nagomilane masne naslage. Za ovaj problem najbolje je primeniti lipolizu, tj. nehiruršku liposukciju, jer deluje lokalno na sličan način kao hirurgija – odstranjuje lokalni problem, odnosno odstranjuje lokalne masne naslage sa kritičnih regija (ruke, bedra, stomak, kukovi, kolena). U toku mesec dana obim se može smanjiti za 5-10 centimetara. Tretman lipolize se ponavlja na 4-5 nedelja, 2 do 6 puta.

Hijaluronski fileri

Hijaluron je supstanca, u obliku gela, koja se prirodno nalazi u koži, dajući joj čvrstinu i vedrinu. Na žalost, sa godinama ona se troši, koža lica gubi jedrinu i stvaraju se bore. Suština tretmana filerima je da nadoknadi količinu hijaluronske kiseline koja je, tokom procesa starenja, nestala. Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, a ne žele da se operišu. Oni su tretman izbora za muškarce i žene koji brinu o svom lepom izgledu. Tretman je bezbedan i bezbolan, rezultat je vidljiv odmah, zategnuta i jedra koža govori da ste starenje prepustili drugima. Filerima se postiže prirodan i mladolik izgled lica, a to je razlog za njihovu ekstremnu popularnost širom sveta.

Uvećanje usana

Senzualan i razoružavajući osmeh moguće je ostvariti. Pune usne jasnih i lepih kontura želja je mnogih ljudi, ali sa godinama usne se smanjuju, postaju dehidrirane, gube jasnu konturu, njihov ugao pada i oko njih se urezuju bore. Stručan lekar može povratiti punoću Vaših usana, ukloniti sitne bore oko njih, podići uglove usana, a asimetričnim usnama može se podariti simetrija, dok se tanke usne mogu povećati. Budite neodoljivi i poklonite sebi senzulan osmeh.

Botox

Pacijenti se plaše i imaju otpor prema primeni botoxa. Najčešći razlog za strah je pogrešna informisanost o primeni botoxa u estetskoj medicini. U estetskoj medicini efekat nestajanja bora se postiže tako što botox privremeno relaksira mišiće koji su odgovorni za stvaranje bora. Cilj tretmana prvenstveno je nestanak bora i podmlađivanje, a ujedno i odvikavanje od pravljenja grimasa (gubi se navika mrštenja). Nakon Vašeg tretmana podmlađivanja botoxom, prvi efekti biće jasno vidljivi nakon 2-3 dana, a efekti potpune glatkoće dostižu svoj maksimum od 7 do 10 dana, kada je botox u potpunosti delovao i nakon čega bore nestaju.