Novi laser za lice – E-style aparat

Kvalitetan tretman za neutralizaciju flekakapilara, kao i za zatezanje i podmlađivanje  kože, predlaže se kao aktuelan u prolećnom i letnjem periodu, jer ne spada u invazivne tretmane. Ovaj novi laser za lice u istom tretmanu briše fleke i crvenilo i zateže i podmlađuje kožu, a možete ga zakazati u poliklinici Nada Diva.

Starenje kože je sastavni deo fiziološkog starenja organizma u celini. Nastanak prvih bora se dešava zbog usporenog obnavljanja ćelija i površnog isušivanja kože. Naime, koža gubi vlagu i sve se više isušuje.

Posebno treba napomenuti da veliku ulogu u dinamici nastajanja bora i starenju kože imaju spoljašnji uticaji, kao što su dugotrajno izlaganje suncu, pušenje, aerozagađenje, konzumiranje alkohola, dugotrajna upotreba lekova i dr. Takva koža, koja je, pored prirodnog starenja, izložena štetnom dejstvu spoljašnjih  faktora, izgleda grubo i suvo, sa naglašenim krvnim sudovima, pigmentacijama i dubokim borama.

Upravo primenom E-style aparata, koji u istom tretmanu emituje bipolarne radiotalase i pulsnu svetlost talasne dužine od 700-2000 nm, može se postići zatezanje kože, ali iujednačen ten, bez crvenila i pigmentacija.

Pomoću E-style aparata, mogu se tretirati vaskularne pigmentne lezije, kao što su crvenilo kožeprošireni kapilarimelazme i solarne ili staračke fleke. Ove promene se najčešće viđaju na fotoeksponiranim delovima kože, kao što su lice, vrat, dekolte i dorsumi šaka, a kao posledica hroničnog izlaganja suncu. Obzirom da je takva koža obično neravnomerno prošarana, neujednačenog tena i dehidrirana, nakon tretmana E-style SR aparatom koža gubi crvenilo i pigmentacije, postaje hidrirana, ujednačenog tena i podmlađena.

Posebnim ST aplikatorom, koji se koristi kada je potrebno isključivo popraviti tonus kože, delovanjem bipolarnih radiotalasa i pulsne svetlosti, stimuliše se sinteza kolagena i jačaju postojeća vlakna kolagena, što dovodi do zatezanja kože.

Da bi tretman bio prijatniji za pacijenta, aplikatori poseduju sistem hlađenja, koji ohladi tretiranu kožu neposredno pre delovanja.

Tretmani za kožu E Stayle uređajem su prijatni, brzi i efikasni, a potpuno neinvazivni.

Kombinujući radiotalasnu energiju sa intenzivnom pulsnom svetlošću, na tretiranom području postiže se maksimalan željeni efekat. Predlaže se kao idealan tretman za kožu koja već pokazuje znake gubitka tonusa, obično oko 40-50. godine života, ali i kao prevencija za osobe mlađe životne dobi.

Ukoliko želite da isprobate novi laser za lice, kontaktirajte polikliniku Nada Diva.