Optike Indjija – Optika Džinić

Optike Indjija – Optika Džinić

Optika Džinić, Inđija

Optika Džinić – Indjija
Adresa: Kralja Petra I 25, 22320 Indjija
Telefon: 022.553.501
Sajt: http://www.dzinic.rs/

Očna kuća Džinić čiji je osnivač Prof.dr. Miroslav Džinić 2005.god. otvorila je svoj novi maloprodajni objekat u Inđiji. U okviru Optike Džinić nalazi se i Oftalmološka ordinacija Džinić sa lekarima oftamolozima koji će Vam pomoći da na najlakši i najbezbolniji način uradite pregled Vaših očiju i vida.

Zdrav i dobar vid nam omogućava gledanje bez očnih pomagala ili sočiva, a kada se on pokvari potrebno je uraditi pregled očnog vida i odrediti tačnu dioptriju a nakon toga odabrati odgovarajuće dioptrijsko staklo i okvir. Uz visoko obrazovani kadar iz oblasti optike u Optici Džinić u Inđiji, koji je uvek na raspolaganju u službi Vašeg vida, stručnim i dobrim savetima lakše ćete izabrati vama odgovarajuće naočare. Prilikom odabira stakla i okvira svakako treba voditi računa i o kvalitetu stakla. Upravo je po tome i poznata Optika Džinić jer ugrađuje specijalna stakla sa visokim stepenom zaštite od grebanja, maglenja i loma, a njihova obrada se vrši na najsavremenijim strugovima za obradu stakla.

Pored ugradnje visoko kvalitetnih dioptrijskih stakala, u optici rade i ugradnju i prodaju monofokalnih i multifokalnih sočiva poznatog svetskog proizvođača iz oblasti optike HOYA. Svaki kupac prilikom kupovine ovakvih sočiva a u zavisnosti od vrste slojeva dobija garanciju na dve i tri godine a takođe i garanciju na privikavanje na multifokal (progresiv).

Za odabir sočiva koristi se najsavremeniji softver koji meri položaj lica u odnosu na okvir i prepoznavanje pokreta glave pa su i tegobe na privikavanje dovedene na minimum.

Optičarska radnja Džinić nije zaboravila ni na svoje najmlađe korisnike kojima su potrebna očna pomagala, te je u svoju ponudu dioptrijskih okvira za odrasle uvrstila i veliki izbor dečijih ramova za naočare. Veliku pažnju zauzimaju dioptrijske i sunčane naočare poznatih svetskih kreatora i proizvođača.

KAKO IZABRATI NAOČARE

Prilikom kupovine i odabira naočara za sunce mali broj kupaca zna šta im je potrebno. Jer velikim izborom sunčanih naočara različitih stilova, brendova, kvaliteta i cena teško je doneti odluku za najbolje.

Za kupovinu i dobar odabir naočara bitno je nekoliko stvari:

  • Kvalitetna zaštita očiju od sunca i odbljeska
  • Udobnost naočara
  • Boja stakla koja najviše prija Vašim očima
  • Moderan stil, opredeliti se za okvir prema obliku lica

Posebnu pažnju obratite da li stakla imaju zaštitu od ultraljubičastog zračenja. Na sertifikatu koji se dobija prilikom kupovie sunčanih naočara treba da piše UV 400 ili 100% UV zaštita. Ukoliko ste kupili naočare a niste sigurni da je podatak tačan, najbolje je da posetite specijalizovanu optičarsku radnju gde vam optičari mogu izvršiti proveru preko UV filtera.

Širok izbor dioptrijskih i sunčanih naočara, naočara za decu i odrasle možete pronaći u maloprodajnim objektima Optika Džinić Novi Sad i Optika Džinić Ruma.

Optika Džinić – Indjija
Adresa: Kralja Petra I 25, 22320 Indjija
Telefon: 022.553.501
Sajt: http://www.dzinic.rs/

Preporuka strane: