Oralna hirurgija i implantologija – Stomatološka ordinacija Repić

Oralna hirurgija i implantologija – Stomatološka ordinacija Repić

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Stomatološka ordinacija Repić

Nikole Pašića 16
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Stomatološka ordinacija Repić

Nikole Pašića 16
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Stomatološka ordinacija Repić pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena zubne implantologije, oralne hirurgije, stomatološke protetike i ortodoncije. Ordinacija se bavi rešavanjem problema u slučaju nedostatka jednog, dva ili više zuba a u nekim slučajevima i totalne bezubosti. Intervencije se izvode primenom najsavremenijih materijala, koji prate moderne evropske standarde, a uz savremenu dijagnostiku dobićete savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni problem.

Dr Repić sa svojim timom izvanrednih stručnjaka iz domena stomatologije, stoji vam na raspolaganju, pa su u svakom trenutku tu, ako imate neko pitanje ili niste sigurni šta se događa sa vašim zubima. Svaki savet i mišljenje stomatologa je korak do rešenja stomatološkog problema.

Oralna hirurgija Repić, Novi Sad

Oralna hirurgija

Dugi niz godina ordinacija Repić uspešno obavlje sve intervencije iz domena oralne hirurgije. Ova grana stomatologije bavi se operativnim odnosno hirurškim lečenjem različitih vrsta oboljenja mekih i koštanih tkiva usne duplje. U ordinaciji oralno hirurške intervencije izvode se potpuno bezbolno, na najavremeniji način, uz korišćenje najkvalitetnijih anestetika na tržištu.

U ordinaciji su spremni da vam pomognu ukoliko vam je potrebna

  • Hirurška ekstrakcija prekobrojnih impaktiranih zuba
  • Hirurško uklanjanje viličnih cista
  • Resekcija korena zuba
  • Implantologija

Zubni implanti Novi Sad

Ugradnja implanta zuba

Ukoliko imate problem sa nedostatkom jednog ili više zuba, ako zbog toga skrivate svoj osmeh, osećate se neprijatno i nelagodno, u stomatološkoj ordinaciji Repić imaju rešenje za vaš problem. Ugradnjom implanta rešićete problem nedostajućih zuba, a vaš osmeh dobiće novi sjaj a izgubljeno samopouzdanje ponovo će se vratiti.

Ugradnja zubnih implanta danas se smatra kao najbolje rešenje u slučaju nedostatka jednog ili više zuba, kao i nedostatak svih zuba u vilici. Implanti se ugrađuju u viličnu kost i predstavljaju veštački koren na koji se kasnije postavlja zubna krunica. Zubni implanti izrađuju se od titanijuma, materijala koji je biokompatibilan i koji ne šteti vašem zdravlju.

Ugradnjom implanta da biste nadoknadili zube koje nedostaju nećete ugroziti vaše susedne zube koji su zdravi. U ordinaciji ugrađuju se implanti samo renomiranih proizvođača sa dokazanim kvalitetom.

Redovne kontrole i oralna higijena zuba i usne duplje savet je svakog stomatologa. Ako imate neku nedoumicu i potreban vam je savet stomatologa, u Stomatološkoj ordinaciji Repić, dobićete odgovor za svaki vaš stomatološki problem.

Stomatološka ordinacija Repić
Nikole Pašića 16
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: