Ordinacija za estetsku medicinu Estetika Džinić Ruma

Ordinacija za estetsku medicinu Estetika Džinić Ruma

Ordinacija za estetsku medicinu Estetika Džinić
Orlovićeva 109
Ruma
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dobrodošli:
Upoznajte doktore i zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Očni centar Džinić, Ruma

Upoznajte doktore i zakažite pregled

Dr Golub Samardžija
Subspecijalista patolog-citolog

Tretman botoksom, Tretmani hijaluronskim filerima,Mezoterapija lica,PRX-T33 hemijski piling, JALUPRO biorevitalizacija

Zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Estetska medicina obuhvata sve procedure koje imaju za cilj da poboljšaju fizički izgled i zadovoljstvo pacijenata koristeći neinvazivne ili minimalno invazivne procedure.

Kao preventivna grana zasnovana je na činjenici da sa negom kože treba početi što ranije, jer se već nakon 30-te godine usporavaju procesi regeneracije.

Ona predstavlja novi trend u modernoj medicini, jer pacijenti ne samo da žele da budu dobrog zdravlja, već žele da uživaju u životu što je više moguće, da budu fit i da minimiziraju efekte normalnog starenja.

Sa starenjem se gubi mladalački izgled što ljudima ozbiljno može ugroziti samopouzdanje. Znaci starenja različito se manifestuju na licima ljudi; neko ima sitne tek vidljive bore dok neki ljudi poprimaju zabrinut ili „tužan“ izgled.

Ako Vaše lice ne odaje i Vaš karakter sigurno ćete se osećati loše i prema okolini možete slati pogrešnu poruku.

Jedna od najvažnijih nuspojava nehirurških metoda podmlađivanja je i dobar osećaj koji se javlja u Vama, jer znate da ste učinili nešto dobro za svoju kožu i za sebe.

BOTOX

Tretman botoksom je siguran i delotvoran metod za uklanjanje bora u regiji čela, kao i za sprečavanje nastanka novih bora. Idealan je za korekciju vašeg lica i predstavlja prvu liniju odbrane od bora koje nastaju usled starenja i opuštanja kože i mišića.

Botoks se već decenijama koristi u medicini za tretiranje različitih stanja u znatno većim dozama, dok se u oblasti anti-age-a koriste minimalne količine, te ukoliko je aplikovan od strane stučnog lica, gotovo da nema opasnosti po bezbednost i zdravlje pacijenta.

Primenom botoksa, blokiramo i sprečavamo kontrakciju mišića odgovornu za nastanak bora na koži. Rezultati se postižu u roku od dva do tri dana od primene tretmana.

Koje su prednosti botox-a ?

 • Podmlađivanje prirodnog izgleda
 • FDA ga je odobrila, siguran i efikasan
 • Uklanja bore između obrva, bore na čelu, bore u spoljašnjim uglovima očiju
 • Pruža dugoročne rezultate, a ukoliko se redovno ponavlja, mimična aktivnost je sve manja pa je i efekat duži
 • Bez operacije, neprijatnost minimalna
 • Tretman botoxa traje 15-20 minuta
 • Efekat botoxa nastaje postepeno 2-3 dana, a potpuni efekat 7-10 dana

PRIMENA HIJALURONSKIH FILERA

Konturisanje lica filerima je savremena tehnika ubrizgavanja filera u ključne tačke kojom se postižu definisanije crte lica. Iako je percepcija lepote veoma subjektivna, činjenica je da je simetrija lica upravo ono što ima pozitivan uticaj na doživljavanje nekog lica atraktivnim – bilo da se radi o muškom ili ženskom.

U cilju postizanja harmonije proporcije i definicije lica na neinvazivan način, pacijentu je na raspolaganju konturisanje lica filerima. U zavisnosti od prirodnih karakteristika pacijenta, konturisanje lica postiže obavljanjem jednog ili više zahvata kao što su: podizanje jagodica, konturisanje brade i konturisanje vilice.

Oblikovanje i uvećanje usana hijaluronom spada u jednu od najpopularnijih estetskih procedura kako u Svetu, tako i kod nas. Bilo da se radi o prirodnoj asimetriji usana, spuštenim uglovima ili prirodno tankim usnama, uz pomoć hijalurona moguće je postići savršen oblik i volumen, bez bojazni da će Vam usne izgledati veštačko.

Pravilnim apliciranjem i uz odabir kvalitetnih filera, usne će nakon procedure izgledati senzualno, a korekcija usana hijaluronom će doprineti i svežini Vašeg lica.

Nazolabijalne i marionetske bore se javljaju kao posledica smanjenja prozivodnje kolagena i elastina, prirodne redukcije masti koja je posledica starenja, kao i repetitivne facijalne ekspresije. Lice sa izraženim nazolabijalnim i marionetskim borama može delovati umorno i tužno.

Ubrizgavanjem hijaluronskih filera možemo obrisati umor i godine, a licu vratiti svežinu. Medjutim, kako bi se problem nazolabijalnih bora efikasno rešio, važno je znati da je njihov glavni uzrok gubitak masnog i koštanog tkiva u srednjem delu lica (u predelu jagodica). Iz tog razloga, bitno je filerima delovati i na jagodice, kako bi se dobili prirodni rezultati i licu vratio volumen.

Korekcija brade i vilice hijaluronom je jedan od tretmana kojim se postiže simetrija lica, ističu konture i poboljšava profil. Fantastični rezultati zapaženi su kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Kod žena je cilj postići bolju projekciju brade, što u kombinaciji sa isticanjem jagodica dovodi do ženstvenijeg, atraktivnijeg izgleda. S druge strane, kod muškarca naglašavamo muževni izgled isticanjem jače i šire brade.

MEZOTERAPIJA LICA

Mezoterapija je nehirurška metoda za podmladjivanje lica, vrata i drugih delova tela kojom se vrši podizanje tonusa, elasticiteta i hidriranosti kože. Efekat je momentalno vidljiv, tako da se ovaj tretman preporučuje i neposredno pred važne događaje – venčanje, godišnjicu mature i slično. Posle tretmana nisu vidljivi nikakvi znakovi iritacije, čak ni crvenilo.

Mezolifting stimuliše ćelije kože, aktiviranjem njihovog metabolizma, stimuliše fibroblaste, koji povećavaju svoju produkciju kolagena i hijalurona. Mezoterapiju mogu obavljati iskljucivo sertifikovani lekari.

Mezoterapija je idealna za osobe svih starosnih doba (25+) koje se žele resiti  finih bora, pigmentacije, fleka, ožiljaka, akni i vratiti koži hidrataciju. Različiti kokteli se primenjuju zavisno od zrelosti kože.

Mezoterapija je jedan od najpopularnijih tretmana u svetu i zbog svojih efekata postala deo redovne nege brojnih dama koje brinu o svom izgledu.

Mezoterapijom se može postici:

 • Poboljšanje tonusa kože
 • Poboljšanje elastičnosti i jedrine
 • Smanjenje dubokih i nestanak srednjih i sitnijih bora
 • Hidratacija kože i poboljšanje lokalnog imuniteta
 • Antioksidantni efekat, borba sa slobodnim radikalima
 • Jačanje zida kapilara, što dovodi do njihove manje vidljivosti na koži
 • Uklanjanje tamnih krugova oko očiju

PRX-T33

PRX-T33 hemijski piling je inovativni piling koji je razvila italijanska kompanija WiQo Med. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu PRX-T33 hemijski piling ne uklanja samo izumrli površinski sloj kože, već veoma brzo prodire u dublje slojeve i dovodi do aktivacije procesa regeneracije, pri čemu ne dolazi do oštećenja epidermisa.

Efekat PRX-T33 hemijskog pilinga:

 • Kožu čini glatkom, poboljšava sjaj i čvrstoću kože;
 • Inhibira produkciju sebuma i značajno redukuje proširene pore;
 • Poboljšava hidrataciju kože;
 • Lifting efekat;
 • Pojačava efekat drugih estetskih procedura;
 • Ujednačava ten (značajno smanjenje svih tipova depigmentacija i pega);
 • Uklanja sitne nepravilnosti i bore;
 • Ublažava znakove starenja.

Prednosti PRX-T33 hemijskog pilinga:

Procedura je bezbolna. Nije potreban period oporavka (na koži nema vidljivih manifestacija dejstva pilinga, crvenila, edema). Nema ograničenja u starosnom uzrastu. Tretman je moguće raditi tokom cele godine (nije potrebno čekati zimsku sezonu i smanjenje solarne aktivnosti). Vidljiv efekat smanjenjenja hiperpigmentacija već nakon prvog ciklusa. Nema povećanja fotosenzitivnosti nakon procedure, za razliku od običnog hemijskog pilinga. Već nakon par dana od procedure se možete bezbedno sunčati.

Tretman je pogodan za sve tipove kože i za oba pola!

JALUPRO BIOREVITALIZACIJA

JALUPRO je injekcioni rastvor u čijem sastavu se nalaze hijaluronska kiselina i aminokiseline koje se ubrizgavaju u kožu pomoću sitnih iglica, tehnikom mezoterapije. Ove supstance prodiru duboko u kožu, poboljšavaju metabolizam ćelija i podstiču stvaranje kolagenih vlakana.

JALUPRO biorevitalizator se koristi na području lica, vrata i dekoltea, šaka i određenih delova tela (npr. stomaka). Postoje dve varijante preparata – osnovni JALUPRO namenjen mlađoj koži i JALUPRO HMW, preparat jače formulacije za tretiranje zrele kože (nakon 35. godine).

Preporučuje se kod suve i dehidrirane kože, fotooštećene kože, kod prvih znakova starenja i prvih bora, kao i za poboljšanje efekata drugih estetskih i antiage procedura.

JALUPRO se tankim iglicama unosi u kožu, duž njene cele površine. Tretman je minimalno neugodan i ne zahteva vreme oporavka. Procedura se sastoji od obično 3 do 4 tretmana u razmaku od dve do tri nedelje i nakon toga se preporučuje na svakih 3 do 6 meseci u cilju održavanja kvaliteta kože.

Efekti JALUPRO biorevitalizacije su: hidratacija i jači tonus kože (zategnut izgled), stimuliše se proizvodnja kolagena (elastičnija i punija koža), ujednačen ton i tekstura kože i ublažavanje sitnih bora. Efekti tretmana traju između 3 i 6 meseci u zavisnosti od niza individualnih faktora.

Izaberite doktora i zakažite pregled

Zakazivanje pregleda



Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ordinacija za estetsku medicinu Estetika Džinić

Orlovićeva 109
Ruma

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ordinacija za estetsku medicinu Estetika Džinić

Orlovićeva 109
Ruma

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

U ordinaciji za estetsku medicinu Estetika Džinić Ruma pregled obavlja dr Golub Samardžija subspecijalista patolog-citolog. U ordinaciji možete uraditi tretman botoksom, tretman hijaluronskim kiselinama, mezoterapiju lica, PRX-T33 hemijski piling i Jilupro biorevitalizacija

Ordinacija za estetsku medicinu Estetika Džinić
Orlovićeva 109
Ruma
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Izaberite doktora i zakažite pregled