Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Beograd – Ambulanta za fizikalnu medicinu Physio Motion

Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Beograd – Ambulanta za fizikalnu medicinu Physio Motion

Ambulanta za fizikalnu medicinu Physio Motion
Risanska 4
Beograd
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dobrodošli:
Upoznajte doktore i zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Physio Motion Novi Sad

Upoznajte doktore i zakažite pregled

Svetlana Stojković, Fizioterapeut

Svetlana Stojković
Fizioterapeut

Terapija Matrixom, Fizikalna terapija, Fizikalna terapija i vežbe, Individualne vežbe, Manuelno mišićni test, Terapija Physomotion...

Zakažite pregled
Ivica Stojković, Fizioterapeut

Ivica Stojković
Fizioterapeut

Terapija Matrixom, Fizikalna terapija, Fizikalna terapija i vežbe, Individualne vežbe, Manuelno mišićni test, Terapija Physomotion...

Zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Physio Motion nalazi se na pristupačnoj lokaciji u Beogradu na adresi Risanska 4. Ambulanta Physio Motion namenjena je svima onima koji vode računa o svom zdravlju, a prvenstveno onima koji imaju neki zdravstveni problem kao što je bol u leđima, vratnom delu, bol u mišićima, uganuće ili iščašenje zglobova, sportska povreda i dr. Visoko stručni kadar fizioterapeuta sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, pomoći će Vam da Vaše zdravstvene tegobe na najbezbolniji način otklonite, a pre svega da se vratite svakodnevnim aktivnostima, poboljšate fizički izgled i učinite svoj život aktivnijim i lepšim.

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Physio Motion raspolaže savremeno opremljenom salom za rehabilitaciju, prostorijom za fizikalnu terapiju i prostorijom za masažu i negu.

MARTRIX RHYTMUS THERAPY

Tretman se izvodi nemačkim aparatom Matrixmobil sa kojim se postižu izuzetni rezultati kod oporavka pacijenata. Matrix Rhytmus terapijom pacijentima se leči, smanjuje bol i ubrzava regeneracija. Efikasnost ove terapije našla je svoju primenu kod tegoba kao što su: bol u leđima i vratu, diskushernije, išialgije, cervikalgije, fibromijalgije, tendinopatije, plantarni facitis, migrene, bolno rame-periarthritis, teniski i golferski lakat, povrede meniskusa i ligamenata, sindrom karpalnog tunela, iščašenja, uganuća zglobova, frakture, spasticiteta i kontraktura kod neuroloških oboljenja, postruralne disfunkcije-skolioze i kifoze, redukovanje celulita, podmađivanje tkiva, antistres relax-stres manager release, zarastanje ožiljaka.

MOBIL-SPIN KONCEPT

Mobil-spin koncept je program osmišljenih vežbi namenjen smanjenju bolova u leđima. Vežbe se izvode na specijalno anatomski dizajniranim spravama.
Ovaj koncept svojim jedinstvenim pristupom istezanja mišića, fascije i povećanje mobilnosti, uspešno otklanja bolove u leđima i zglobovima.

DRY NEEDLING

Dry needling (suva punkcija), terapijska tehnika gde se tankim iglicama ubada mesto mišićne napetosti, odnosno triger pont – bolnih tačaka u mišićima. Efekat je smanjenje bola i napetosti u mišićima.
Dray needling tretman daje dobre rezultate kod : hroničnog bola u leđima, vratu i ramenom pojasu, teniski i golferski lakat, miogeloze, plantarni fasciitis, kalkar kalkanei (petni trn) , migrene.

SPINALNE MANIPULACIJE

Spinalna manipulacija, manipulacija kičmenih zglobova je terapeutska tehnika koja vrši mobilizaciju zglobova kičmenog stuba. Radi se kratkim i brzim potiskom uz zvučni fenomen, pacijentu se nakon toga smanjuje bol. Pravi efekat ove tehnike vidi se nakon nekoliko sati. Ova tehnika daje dobre rezultate kod: akutnih bolova vrata i leđa, diskus hernija, vrtoglavica, glavobolje, ukočenost vrata i ramenog pojasa, išialgije.

KINESIO TAPING

Kinesio Taping je tehnika koja je nastala sedamdesetih godina u Japanu, a zasniva se na prirodnom procesu izlečenja tela.

Kinesio Taping, odnosno terapija kinesio trakama koja daje izuzetne efekte i omogućava da se oslobodite tegoba na bezbolan način. Dejstvo trake je takvo da se na mestu na koje je aplikovana, ubrzava protok telesnih tečnosti pa se tretirani deo bolje ishranjuje, te se smanjuje iritacija na koži i povećava temperatura kože. Različitim tehnikama aplikacije trake, mogu se postići sledeći efekti: podrška mišićima, poboljšanje kontrole oslabljenih mišića, smanjenje zamora mišića, smanjenje prekomernog istezanja i prekomerne kontrakcije mišića, smanjenje grčeva i mogućih povreda mišića, povećanje obima pokreta, otklanjanje bola, otklanjanje zastoja krvi i limfe-poboljšavanje cirkulacije, smanjenje upale, smanjenje preosetljivosti i bola u koži i mišićima, smanjenje iritacije receptora za dodir i bol, smanjenje bola, korigovanje problema zglobova, korigovanje problema limfne drenaže, korigovanje funkcionalnih problema, smanjenje ožiljaka i sprečavanje formiranja keloida.

MYOFASCIAL RELEASE TERAPIJA

U ovoj terapiji koriste se različite vrste pokreta, počevši od nežnih masaža upotrebom samo nekoliko prstiju, do dubinskih masaža tkiva, koje su takođe nežne i vrlo efikasne. Myofascial release terapija koristi se kod: bola u leđima i vratu, glavobolja, sportskih povreda, hroničnog bola, hroničnog umora, bolnih ožiljaka, osećanja konstantnog premora, anksioznih i depresivnih stanja, stresa.

MULLIGAN KONCEPT

Mulligan koncept zasniva se na principima mnogobrojnih manuelnih tehnika. Cilj ove tehnike je povećanje obima pokreta i smanjenje bola u datom segmentu. Mulligan koncept je poseban jer se mobilizacija kičmenog stuba može vršiti u svim njegovim segmentima.

PNF METODA

Proprioceptivna neuromuskularna facilitacija (PNF) je način lečenja koji je zasnovan na korišćenju svih mogućih potencijala čoveka kao zdravog bića tako i čoveka sa poteškoćama.

PROPRIIOCEPTIVNO – odnosi se na receptore koji daju informacije mozgu u vezi sa pokretom i položajem tela u prostoru

NEUROMUSKULARNA – vezano za mišiće i nervni sistem

FACITILITACIJA – stimulisanje, olakšavanje izvođenja pokreta.

PNF je metod rada koji je individualan i zasnovan na principu jedan na jedan.

KINEZITERAPIJA

Kineziterapija odnosno terapija pokretom, bavi se primenom terapeutskih vežbi, vežbe koje direktno utiču na mišiće i zglobove pa i na organizam u celini.

FIZIKALNA TERAPIJA

Fizikalna terapija sprovodi se najsavremenijim aparatima Britanskog proizvođača BTL:

  • Laseroterapija
  • Ultrazvučna terapija
  • Elektroterapija (galvanske struje, interferentne struje, TENS, dijadinamičke struje idr.)

MASAŽA

U Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Physio Motion radi se masaža tela radi opuštanja, poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja, uklanjanja napetosti i dr.

Da bi ste se osećali lepše, bolje i opuštenije možete uraditi:

Relax masažu
Terapijsku masažu
Anticelulit masaži
Sportsku masažu

IZLAZAK NA TEREN

Zavisno o potrebama fizioterapeuti Physio Motion će na Vaš poziv doći u Vaš dom sa potrebnom opremom i pružiti Vam potrebnu pomoć.

Izaberite doktora i zakažite pregled

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ambulanta za fizikalnu medicinu Physio Motion

Risanska 4
Beograd

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ambulanta za fizikalnu medicinu Physio Motion

Risanska 4
Beograd

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

U Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Physio Motion, obavlja se Matrix terapija, Mobil spin koncept, Dray needling, Spinalne manipulacije, Kinesio taping, Fizikalna terapija, Kineziterapija, Masaža.

Ambulanta za fizikalnu medicinu Physio Motion
Risanska 4
Beograd
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Izaberite doktora i zakažite pregled

Preporuka strane: