ORL ordinacije Novi Sad – Specijalistička ORL ordinacija Orlland

ORL ordinacije Novi Sad – Specijalistička ORL ordinacija Orlland

Specijalistička ORL ordinacija Orlland
Pap Pavla 7a, II ulaz, prizemlje, stan 204
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dobrodošli:
Upoznajte doktore i zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Specijalistička ORL ordinacija Orlland Novi Sad

Upoznajte doktore i zakažite pregled

Dr Snežana Vejnović, otorinolaringolog

Dr Snežana Vejnović
Otorinolaringolog

Analiza žive kapi krvi - Darkfield mikroskopija, Specijalistički ORL pregled, Kontrolni pregled, Alergo testiranje, Konsultacije, ...

Zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland, koja se nalazi u centru Novog Sada, mesto je na kojem ćete naći rešenje i podršku ne samo za lečenje bolesti uha, grla i nosa, već i u situacijama koje mogu nenadano da se dese, kao što su povreda uha, grla ili nosa, strano telo u nekim od ovih organa, upala uha ili cerumenski čep u uhu, problemi sa sinusima itd. Inovacija u ordinaciji je Darkfield mikroskopija - analiza žive kapi krvi, metoda koja Vam iz samo jedne kapi krvi pruža pregršt informacija o Vašem zdravlju!

Uši, grlo i nos su, nema sumnje, izuzetno dragoceni organi, pomoću kojih primamo i čulne opažaje. Svaki potencijalni problem sa ovim organima može biti opasan i zato je najpametnije obratiti se ORL specijalisti, koji će, nakon što obavi specijalistički ORL pregled, dati stručno mišljenje, dijagnozu i terapiju. Svaki pokušaj samostalnog lečenja može imati loše posledice i napraviti još veći problem.

Adekvatnu dijagnostiku i lečenje pružiće Vam ORL ordinacija za decu i odrasle Orlland. U ordinaciji se obavljaju sve ORL usluge, kao i lečenje alergije, alergo testovi i analiza žive kapi krvi. Vlasnica ove ordinacije, dr Snežana Vejnović, je specijalista otorinolaringolog sa dugogodišnjim iskustvom u državnoj i privatnoj praksi.

Radno vreme ordinacije je radnim danom od 13-20 časova, a subotom, nedeljom i praznikom po dogovoru. Obavezno je zakazivanje putem telefona.

Darkfield mikroskopija - analiza žive kapi krvi

Postoji savršen način da održavate zdravlje i sprečite pojavu bolesti - Darkfield mikroskopija, odnosno analiza žive kapi krvi, dostupna i u Novom Sadu! Saznajte stanje svog zdravlja iz samo jedne kapi krvi, i to pre rezultata iz klasične laboratorije i pre nastanka bolesti! Na jednostavan i brz način saznaćete da li imate predispoziciju za neku bolest ili imate neku bakteriju ili gljivicu, kao imnoge druge informacije važne za Vaše sveukupno zdravlje. Darkfield mikroskopska analiza žive krvi je metoda pomoću koje se pouzdano vidi:

 • stanje imuniteta
 • poremećaji krvnih elemenata
 • poremećaji varenja
 • prisustvo teških metala, bakterija, gljivica, parazita i virusa
 • nedostatak vode
 • trigliceridi, holesterol
 • upozorenja za sklonost ka trombozi (prevencija šloga i infarkta)
 • ćelije stresa

Mikroskopski pregled žive kapi krvi je potpuno bezbolan način da saznate puno dragocenih podataka o svom zdravlju. Iz prsta se uzima samo jedna kap krvi, koja se postavlja na staklo, uvećava do 40.000 puta, živa slika se prenosi na računar i analizira na licu mestu, u prisustvu pacijenta, kojem se sve objašnjava.

Darkfield analiza žive kapi krvi preporučljiva je kako bolesnim, tako i zdravim osobama.

ORL pregled

Pregled specijaliste ORL podrazumeva dijagnostiku i određivanje terapije uha, grla i nosa kod problema kao što su razne upale i stanja nakon zahvata. Fizikalnim pregledom obuhvaćene su otoskopija (uočavanje promena na bubnoj opni), rinoskopija (utvrđivanje stanja u nosu) i faringoskopija i laringoskopija (pregled stanja u ždrelu i grlu). Otorinolaringološki pregled je osnova neophodna za sva dalja ispitivanja i terapije.

Na raspolaganju su i konsultativni pregledi, pri čemu Vam lekar specijalista ORL daje stručne odgovore na Vaša pitanja ili nedoumice.

Pored toga, ukoliko pacijentu tako više odgovara, moguće su i kućne posete ORL specijaliste, koje se unapred dogovaraju.

Ukoliko su potrebni, u ordinaciji se uzimaju i brisevi uha, grla i nosa.

ORL terapije

Nakon ORL pregleda, lekar specijalista određuje potrebnu terapiju. Neke od terapja su:

 • Ispiranje ušne masti i terapijsko ispiranje
 • Mikroaspiracija uha - aspiracija sadržaja ušnog kanala
 • Hemijska kauterizacija - spaljivanje kapilara kod krvarenja iz nosa
 • Tamponada i detamponada nosa kod većih krvarenja
 • Inhalacije
 • Policerovanje - produvavanje eustahijeve tube preko nosa
 • Aspiracija nosnog sekreta
 • Solux lampa - terapija toplotom
 • Lečenje uha - aplikacija leka u ušni kanal, lečenje upale uha, rana, cista, izraslina i svih ušnih bolesti

Alergo testiranje

Obzirom da su alergijske bolesti izuzetno česte, a njihovi simptomi obuhvataju organe ORL područja, u ordinaciji možete dobiti i sledeće usluge:

 • Alergo testovi na inhalatorne alergene Prick metodom
 • Lečenje alergija

Bolesti uha, grla i nosa se lakše i brže leče što ih ranije primetite, odnosno odreagujete tako što ćete otići kod ORL specijaliste. ORL ordinacija Orlland raspolaže svim potrebnim aparatima za dijagnostiku i terapiju, a dočekaće Vas stručnjak koji će znati kako da Vam pomogne.

Izaberite doktora i zakažite pregled

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Specijalistička ORL ordinacija Orlland

Pap Pavla 7a, II ulaz, prizemlje, stan 204
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Specijalistička ORL ordinacija Orlland

Pap Pavla 7a, II ulaz, prizemlje, stan 204
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

ORL ordinacija Orlland u Novom Sadu, mesto je na kojem ćete dobiti ORL pregled, ORL terapije, lečenje uha, grla i nosa, alergo testiranje i lečenje alergije. Darkfield mikroskopija – analiza žive kapi krvi, dostupna je i u Novom Sadu!

Specijalistička ORL ordinacija Orlland
Pap Pavla 7a, II ulaz, prizemlje, stan 204
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Izaberite doktora i zakažite pregled

Preporuka strane: ,