Ortopedska i protetička pomagala za ekstremitete

U svakodnevnom životu dešavaju se povrede, koje, na žalost ostavljaju posledice, kao i saobraćajne nezgode. Neretko se odlučujemo za fizičku aktivnost bez pripreme, što dovodi do učestalih sportskih povreda, oštećenja ligamenata i mišića. Da biste smanjili rizik od povreda, preduzeće Bauerfeind Vam izlazi u susret sa svojom ponudom ortopedskih pomagala za gornje i donje ekstremitete.

Bauerfeindova ortopedska pomagala će Vam omogućiti zbrinjavanje povreda i rananakon operacije, zaštitu gornjih i donjih ekstremiteta prilikom neophodne rehabilitacije, kao i preventivno, prilikom bavljenja sportom, aktivno ili rekreativno. Veoma učestale sportske povrede zahtevaju određen proces lečenja, a rehabilitacija nekada može da potraje i duže, što nikako nije cilj. U tu svrhu se koriste preventivne elastične bandaže, koje u velikoj meri sprečavaju povrede ligamenata i tetiva. Funkcija zgloba takođe može biti ugrožena prilikom istegnuća, što se uspešno rešava ortozamaOrtoza za gornje i donje ekstremitete je ortopedsko pomagalo koje vrši stabilizaciju zglobova i može da se koristi u svim etapama lečenja. Ortoze se izrađuju od termoplastičnih i termoaktivnih  materijala, veoma su jednostavne za podešavanje i komforne za nošenje.

ortopedska i protetička pomagala Bauerfeinda spadaju preventivni stezniciortoze za stabilizacijuortoze za fiksaciju, ortoze za kičmeni stub, kao i ortoze za rasterećenjeterapijske cipelepostoperativne cipeleanatomski jastuk i drugi silikonski dodaci.

Ako ste u situaciji da su Vam potrebna ortopedska i protetička pomagala za ekstremitete, Bauerfeind Vam stoji na raspolaganju.