Pedijatrijske ordinacije Novi Sad – Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Pedijatrijske ordinacije Novi Sad – Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović
Konstantina Danila 4
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dobrodošli:
Upoznajte doktore i zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović Novi Sad

Upoznajte doktore i zakažite pregled

Dr Zoran Bulatović pedijatar

Dr Zoran Bulatović
Pedijatar

Pedijatrijski pregled i lečenje bolesne dece, Pedijatrijski pregled i savetovalište za zdravu decu, Inhalacija, Vakcinacija

Zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Ordinacija Dr Zoran Bulatović je u sistemu Wiener Städtische i UNIQA  zdravstvenog osiguranja.

Već više od 20 godina radi prva privatna pedijatrijska ordinacija u Srbiji - pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović, locirana u Novom Sadu, u užem centru grada, koju vode dr Zoran Bulatović, specijalista pedijatar i njegova kćerka dr Jelena Stokuća, specijalista pedijatar.

Pedijatar dr Zoran Bulatović stekao je poverenje dece i roditelja renomeom, profesionalnošću, višedecenijskim iskustvom i srdačnim pristupom. Potpuna posvećenost radu sa decom, ogromno strpljenje za bezbrojna pitanja brižnih roditelja, stručni i iskreni odgovori na razne nedoumice, doprineli su da veliki broj porodica odabere baš ovu ordinaciju za praćenje razvoja i odrastanja svojih mališana.

Kao saradnici, u ordinaciji rade:

 • dr Vladimir Tomašević, dečiji hirurg - ortoped
 • prim. dr Jelena Tomić, dečiji alergolog - imunolog
 • prim. dr Darko Dožić, dečiji otorinolaringolog
 • mr sc. med. dr Anica Radulović, dečiji dermatolog
 • Kostov Štefka, dečiji logoped
 • Barišić Tatjana, dečiji psiholog

Radno vreme ordinacije je ponedeljak - petak od 16 do 20 časova, dok je savetovalište četvrtkom, od 10-12 časova.

Pedijatrija

Uz prijateljski odnos sa najmlađima, koji se znalački izgrađuje poduži niz godina, obavlja se pedijatrijski pregled sa svim pratećim detaljima bitnim za pravilan rast i razvoj malih ljudi. Roditelji imaju mogućnost da bez bojazni pitaju šta god da ih zanima i mogu biti spremni da će svaki odgovor koji dobiju biti za dobro njihovog deteta. Takođe, biće upoznati sa kalendarom vakcinacije i dobiti savete u vezi sa detetovom ishranom, negom, motoričkim veštinama, psihološkim razvojem. Ukoliko se primeti bilo kakvo odstupanje od uobičajenog razvoja, lekar će, ukoliko je to potrebno, poslati dete na pregled specijaliste iz te oblasti.

U usluge pedijatra spadaju:

 • Savetovalište i pedijatrijski pregled zdrave dece
 • Pedijatrijski pregled i lečenje bolesne dece
 • Vakcinacija - prema kalendaru vakcinacije
 • Inhalacija - lečenje respiratornih oboljenja kod dece

Lečenje alergijskih bolesti kod dece

Pregled alergologa i alergološko testiranje neophodni su kod dece kod koje su se pojavile neke alergijske reakcije na koži ili disajnim organima. Dečiji dermatitis, suva i osetljiva koža, ekcem, alergijski rinitis i sinuzitis, na žalost, su veoma česta oboljenja kod dece svih uzrasta. Ukoliko se pojavi neka od alergijskih reakcija, važno je dete odvesti lekaru specijalisti, kako se stanje ne bi zapustilo i pogoršalo. Alergolog imunolog će pregledati dete i, ukoliko je potrebno, prepisati adekvatnu terapiju za lečenje alergije. U ordinaciji se obavlja:

 • Alergološki pregled dece
 • Alergološki testovi na inhalatorne i nutritivne alergene

Dečiji ortoped

Pregled ortopeda obavezan je posle 6. nedelje po rođenju (pregled kukova) i kada dete stabilno prohoda. Tada dečiji ortoped kontroliše da li su kukovi bebe ili deteta pravilno razvijeni, kakav je kičmeni stub, kako se razvijaju kosti i zglobovi ekstremiteta. Pored obaveznih pregleda, neophodno je dete odvesti kod ortopeda ukoliko se primeti da se kičmeni stub krivi, da ima ravna stopala, bilo kakve nepravilnosti kukova, da nepravilno hoda itd. Pedijatrijska ordinacija Dr Bulatović obavlja:

 • Ortopedski pregled dece, uz savet za eventualno lečenje ili ortopedska pomagala
 • Ultrazvuk kukova

Pregled dečijeg endokrinologa

Nizak rast, slab razvoj, gojaznost, sumnje na dijabetes najčešći su razlozi zbog kojih se dete odvodi na pregled kod endokrinologa. Specijalistički pregled endokrinologa obuhvata detaljan pregled rada svih endokrinih žlezda. Tokom ovog pregleda obavlja se dijagnostika oboljenja endokrinih žlezda na osnovu analize rezultata dobijenih iz krvi i podataka dobijenih anamnezom, te se daje predlog terapije.

Dečiji ORL

Upale srednjeg uha, problemi s krajnicima i glasnim žicama, laringitis, nagluvost, sve su to indikacije za posetu dečijem ORL specijalisti. Pregled specijaliste ORL podrazumeva dijagnostiku i određivanje terapije uha, grla i nosa kod problema kao što su razne upale. Takođe, dečiji otorinolaringolog obavlja usluge kao što su rano otkrivanje poremećaja sluha ili ispiranje uha, ukoliko je došlo do začepljenja.

Dečija dermatologija

Kožne bolesti i drugi problemi sa kožom kod dece su izuzetno česti. Crvenilo kože, svrab, perutanje, pečati po koži, fleke, osipi, ojedi, plikovi... Sve ove pojave su mališanima izuzetno neprijatne, a mogu da budu i bolne. Pregled dečijeg dermatologa u Pedijatrijskoj ordinaciji Dr Bulatović pomoći će da se dođe do prave dijagnoze, a potom i do pravilnog lečenja kožne bolesti ili promene na koži.

U današnje vreme, kada su roditelji zatrpani svakakvim informacijama, veoma je važno imati pedijatrijsku ordinaciju u kojoj ćete naći rešenje za svaki zdravstveni problem Vašeg deteta, ali i odgovor na svako Vaše pitanje, kao i dobronamerni i stručni savet.

Izaberite doktora i zakažite pregled

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Konstantina Danila 4
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Konstantina Danila 4
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović, u Novom Sadu, već dugi niz godina predstavlja podršku deci i roditeljima. Na raspolaganju su pedijatar, dečiji alergolog – imunolog, dečiji ortoped, dečiji endokrinolog, dečiji ORL i dečiji dermatolog.

 

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović
Konstantina Danila 4
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Izaberite doktora i zakažite pregled

Preporuka strane: ,